reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

dziewczyny czytałam na forum "Pozegnania"o Maksie rozkleiłam sie na maxa.cały dzien do niczego.i nasowa sie jedno pytanie ,na ktore nik nie potrafi odpowiedziec DLACZEGO?:wściekła/y:

reklama
Karolinko życzymy Ci duuużo zdrowia, samych szczęśliwych chwil, uśmiechu na buźce i mnóstwo miłości

Jolka z rodzinką
My równiez przyłączamy się do życzeń dla Karolinki:-). Monika witaj nareszcie i oby zabki juz wyszły i odparzenie zniknęło;-).
I dziękujemy za wczorajsze życzenia i równiez składamy wszystkim 11-o miesięczniakom:tak:.
Co do bucików my mamy sandałki Elefanten własnie z 3 rzepami, kupiłam rozmioar wieksze czyli 20, mam nadzieję ze na całe lato wystarczą:tak:.

Nie tylko Ty GUSIU jesteś "miękka". Jeśli dobrze kojarzę jesteś z nami od niedawna, my już też "przeszłyśmy" swoje- mam tu na myśli odejście Mai. Całe forum miało żałobę. I wszystkie czułyśmy się tak jak Ty dzisiaj co musisz przyznać jest okropnym uczuciem.
Współczujemy rodzicom aniołków, ale żyjmy dalej, swoim życiem. Nie ma potrzeby poruszać tych tematów.

agik-masz racje,nie ma potrzeby poruszac tych tematów.Fakt jestem krotko z wami,ale jakis czas siedziałam i czytałam ale o Mai mi umkneło.

I dla Frania wszystkiego co najlepsze z okazji ukonczenia 11 miesiecy!!!!!Zyczymy Ja i Amelka

A ja troszke zaczynam sie przejmowac moim zdrowkiem.No chodzi o to ze jem jem i jem i zanikam powoli.Waze 43 kilo(wstyd!!!!!!!)Kto to widzial zeby tyle wazyc.Dzis kuzynka uswiadomila mnie ze juz najwyzszy czas zrobic wszelakie badania hormonalne.Czyli w lipcu nie tylko Amelka lata po lekarzach ale ja tez.I mam nadzieje ze sie wyjasni o co chodzi w moim cialku:baffled:

Dzisiaj lobuziara znowu popsula myszke od kompa(to juz druga ze nie wspomne)Dobrze ze kupilismy taka tania bo znowu trza leciec po nowa.
Obcielam jej tez grzywke i troche wyglada jak od garnka ale i tak slodko i smiesznie.:-D

Elmaluszku chyba mamy podobne myśli, bo ja właśnie o wadze napisałam na "powrocie do formy" ;-)
Co prawda wagi nie mam aż tak piórkowej, ale ja to chyba ciężkie kości mam :baffled:

reklama
Esia to super ze maluch ok.mam przeczucie ze to dziewczynka
A ja raczej wręcz przeciwnie ;-) Choć w sumie fajnie byłoby mieć teraz panienkę :tak: Natomiast Małż się obruszył, że "on już chłopca umie obsługiwać i nie chce się uczyć nowości" :-D Zawsze mówiłam, że mam konserwę :-D

Karolinko wszystkiego najlepszego!!!
Oby ząbki i pupka już nie dokuczały :tak:

efilo my kupiliśmy sandałki Bartek - Piotruś ma 20 :dry: Ciekawe kiedy zacznie ich używać :dry::-D Są bardzo fajne - dwa paski regulowane sprzączkami, jeden (najwyższy) na rzep - dzięki temu da się dokładnie ustalić wysokość podbicia :tak: Tylko trochę twarde mają podeszwy :dry: (i tak wybraliśmy najbardziej miękkie...)

elmaluszku i jolka weźcie się za siebie, bo nam znikniecie!!!
Od siebie dodam, że jeszcze nie ważę tyle, co przed poprzednią ciążą - a Wam robię wymówki ;-)

Nasze przejścia z jedzeniem opisałam na karmieniu - zaraz wprowadzimy kiełbachę i schaboszczaka i będzie spokój! ;-)

Do góry