reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

To zalezy czy bilety lotnicze stanieja czy nie bo narazie 700 funciakow wiec opca bardziej prawdopodobna ze autem bedziemy jechac:)ale nawet jesli samolotem to ja do Was przybede(pociag,stopem badz wplaw hihi)
Janek juz ma zapowiedziane i taz z mila checia Was pozna,w szczegolnosci cieszy sie na ''Madzie gadule'' :D

reklama
Witam was moje drogie-ja własnie jestem u Rodzicow i ledwo co weszlam to odrazu do kompa bo nasz nam padl:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-(i nie mam z wami kontaktu,u nas dalszy ciag lenia MIki swiruje:-p:szok:

Pirzonek a ty jeszcze nie na porodowce:-):-D:-D:-D:-D Mam do was pytanko czy ma ktoras z waz H2O mop parowy i czy jestescie zadowolone:tak: czy nie:no:.uciekam bo jeszcze chce was troszeczke poczytac i nadrobic zaleglosci:tak:

GUSIA Pirzonkowa ma :tak: i raczej jest zadowolona ;-)

AGIK ja uczestniczyłam w kilku spotkaniach ;-) czerwcówek, wrocławianek ;-) a nawet lubuszanek na dolnym śląsku :-D z opisaniem będzie licho :zawstydzona/y: ja przyrodnik i ścisłowiec, nie humanista ;-)

Jejku, co za dzień :szok: Piotrusia coś chyba w dupkę ugryzło i postanowił pokazać różki :wściekła/y: Pod koniec już nie mogłam na Niego patrzeć - miałam mord w oczach :angry:
W ramach robienia dziecku przyjemności, postanowiłam skorzystać z obecności mamy i wziąć Go na spacer na piechotkę (do tej pory jeździł w wózku - zalecenie pediatry). Masakra :baffled: Podobało się, a jakże - ale gdy po pół h zaczął charczeć i kasłać i uznałam, że wystarczy, urządził mi piekło :szok: Było wycie, rzucanie się na ziemię, łzy i gluty do pasa i jeszcze sporo wycia :szok: Zarzuciłam sobie na plecy i klnąc pod nosem zwiałam do domu. A w domu gdy usłyszałam świsty w oskrzelach i paskudny, uporczywy, suchy kaszel, to w 3 sekundy podałam lek rozkurczający :baffled: I zaczęłam wydzwaniać do lekarza :baffled: No i w sobotę jedziemy na pobranie krwi i badamy pod kątem alergii/astmy :baffled::baffled::baffled: Dobrze, że ten dzień się już kończy...

Dzagud no właśnie tak się czaję na tą Waszą Ustkę ;-) Miejsce nam się podoba, termin w sumie też - tylko chyba tam nie ma możliwości zaparkowania auta :baffled: A to spory problem, bo w takich miejscowościach latem tłok jak cholera i miejsc parkingowych (zwłaszcza darmowych) nie ma :sorry2: Ale może jeszcze przedzwonię tam i zapytam :tak:

Esiulek trzymam kciuki za Piotrulka
A moja Livka ma ciałko w takiej kaszce,odstawiłam nabiał czekolade,dobrze że ma moje stare cycy

Pirzonek-moze dzis bedzie ten dzien??? :-)
Dzagud-buziaki w Madziulkowa ranke :tak:
Esia-oj biedna Ty jestes z tymi chorobskami. Zdrowka!
Gusia-niestety nawet nie wiem co to jest mop parowy :confused:
Agik-ja nie pomoge, niestety nie dane mi bylo do tej pory sie z wami spotkac i niestety nie zanosi sie w niedalekiej przyszlosci :-(
A my bylismy na malej imprezce ostatnio-razem z Alusia, plan byl taki ze mlodej podamy butelke o 7-7:30 i pojdzie spac na materac, skonczylo sie na tym ze byla gwiazda wieczoru i zabawiala wszystkich do 22 :-) np. szla do lazienki, odkrecala sobie wode w wannie, moczyla raczki i krzyczala do nas "myju, myju". Potem zaczal sie koncert, zaczela spiewac i tanczyc, poniewaz wprawila wszystkich w zachwyt to tym glosniej i wiecej spiewala, popisy na calego. Potem jadla z nami krewetki (mleczka nie ruszyla) i klepiac sie po brzuchu wolala 'mniam, mniam ciuciu" czyli ciociu :-) Przykladala iPod-a do ucha i "HAAAALOOOO" na caly regulator, oczywiscie im bardziej sie ludzie smiali tym glosniej i dobitniej wrzeszczala :-) Na koniec rozwalila wszystkich jak zalozyla sobie polska flage na plecy i wolala "Popa" (wujek jej zapodal: Polska bialo czerwoni). No i tak to Alusia rozkrecila impreze, chyba w przyszlosci bedzie robic w rozrywce, hehe.
buziaki spioszki :-)

Izka-dopadla mnie Twoja doleglosc.Spatatkac ni mogu:no:ciekawe jak rano wstane:-D.
To nic tylko Alusie brac na imprezy,przynajmniej wiadomo ze beda udane dla wszystkich;-)

witam 2 w 1 :-):-)
coś rano zakuło, ze dwa razy zabolało jak na @ i cisza

Gusia
: tak jak pisała Gingeros mam to H2O
jestem zadowolona - ale nie kupuj w telezakupach tylko na allegro - połowa kasy
wyparza panele i super myje kafelki ;-)

Esia:
współczuję zachowania Piotrusia

reklama
Elmaluszek-ja dzis zato strasznie spiaca, padam i chyba bede chrapac na calego :-)
Pirzonek-no jakies sygnaly zaczynaja sie pojawiac to moze jednak dzis :-) A kiedy bys chciala urodzic gdybys mogla wybrac? :-) 17 juz odpadl...jakies inne zachcianki? :-)

Do góry