reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Pirzonek samo sie rozkula...a nawet jak nie to wszystko jest do przezycia:)Juz niebawem cioteczki beda swietowac :D

Dziewczyny nie wiecie jak to jest z fotelikiem samochodowym w samoloci?Zanaczy sie czy sie placi za niego jako bagaz czy tez jest darmowo tak jak wozek dla maluszka?

Buziole i udanego weekendu!

Esik bede Cie nagabywac...I co ?I co? I co? :D

reklama
Olla-w easy jet sie nie placi,w ryanair fotelik kosztuje 35 funtow.Innymi liniami nie latalam wiec nie wiem;-)

Esia i jak tam Piotruś przeżył pobieranie krwi? Właśnie się zastanawiam czy takiemu maluchowi to pobierają z paluszka czy normalnie kłują:sorry2:
Elmaluszek dziękujemy za miłe słówka:-)
Pirzonek ja mam przeczucie że Ty do jutra urodzisz:-)
Wszystkim życzę słodkich snów. Więcej nie mam siły pisać bo właśnie wyszli od nas znajomi i już jestem po piwku:-) Dobranoc;-)

Kingug-moja Alusia miala raz pobierana krew z zylki, bylo to makabryczne, bo trzeba dziecko unieruchomic wiec ja zawineli w taki koc usztywniajacy, pielegniarka trzymala raczke a lekarz sie wkuwal :baffled::baffled::baffled: na szczescie zrobili to bardzo sprawnie, pelna organizacja.

Olla- nigdy nie bralam fotelika do samolotu wiec nie wiem niestety:sorry2:

Pirzonek
-kciuki odpalone, moze chlop sie jednak sam zdecyduje na wyjscie i wszelkie zastrzyki beda zbedne :-)

U nas miala sie rozpoczac nauka nocnikowania...tia...:baffled:Alusia wali kupony z rana i dopiero jak zrobi to nas budzi okrzykami "mama, tata"...raz jej sie zachcialo po poludniu i ja zlapalam na nocnik posadzilam ale sie zaczela ze mnie smiac :baffled: Potem po cichu wyszla do kuchni zaparla sie rekami o zmyware i zaczela stekac, jak przybieglismy to juz "bubu" siedzialo w pieluszce...:baffled:

milej niedzieli :tak::tak::tak:

Witam
Livka ma uczulenie na brzuszku ,smarujemy pijemy wapno i nie schodzi ,nie daje jej nabiału i czekolady i co jeszcze??
Pirzonku jutro urodzisz:tak:moją kol. bolały blecy przy koncówce,strasznie narzekała ,dzien po terminie pojechała do gin. a tu rozwarcie na 7cm:szok:

Przyszłam zobaczyć czy Pirzonek urodził, ale ide dalej trzymać kciuki :tak:

Pozdrawiam serdecznie pozostałe forumowiczki :-)

Dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś ma może Canal + i nagrywarkę? Zapomniałam na śmierć że dziś są Oskary, ja bym strasznie chciała obejrzeć a nasza TVP jak zwykle nie wykupiła.:baffled: Jeśli któraś z Was ma i mogłaby mi nagrać i wysłać....:sorry2::sorry2::sorry2: Byłabym dozgonnie wdzięczna....

Dzagud: mamy Canal +
jak chcesz to Ci nagram i poślę
zaczyna się wg planu o 2 w nocy - a do 6:05 niby wg timera maja być

nastawiać nagrywanko? ;-);-);-)

reklama
:-DKochana, normalnie bym skakała do góry z radości.:tak::-D:rofl2:Już rok temu nie oglądałam i byłam zła jak diabli. Jakby Ci to nie sprawiło problemu....:sorry2:Tylko na wszelki wypadek nastaw na 7.00 koniec bo oni lubią przedłużyć.;-)Tylko mówię, jeśli to nie kłopot dla Ciebie....:sorry2:Tym bardziej czy będziesz miała siłę i czas żeby to potem wysłać...

Ostatnia edycja:
Do góry