Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pirzonkowe maleństwo wyskakuj! nie ma sie co bać... cioteczki czekają!!![]()

To się nazywa selektywna głuchotaAle i na Nią potrafię czasem hultnąć - zwłaszcza jak stoi przy TV i bawi się w pilota, absolutnie nie reagując na nasze prośby i groźby.![]()
Przypadłość o charakterze masowym, bez znanego antidotum
Prowadzi do niekontrolowanego wqrwa u opiekunów 
W najlepszym wypadku zje 3 kęsy, a potem rozkruszy/rozmemła/wetrze w kanapę/rozsmaruje po podłodze
(właściwe podkreślić; najczęściej więcej niż 2 opcje równocześnie)
Może jakieś mycie podłogi / chodzenie po schodach? ;-)
ale może podpytaj ginkę, czy jest opcja podania (w przypadku indukowanego porodu) nie tylko oksytocyny, ale uprzednio hormonu na rozwarcie szyjki macicy. Bo niestety, nie wszędzie go podają i kończy się mega skurczami z zerowym rozwarciem
Tak "załatwiają" kobiety w szpitalu gdzie rodziłam 
Esia ma racje-to bardzo wazne, moja siostre wlasnie tak zalatwili-rodzila 18 godzin i skonczylo sie cesarka gdy dzidzia wazyla niecale 3 kg i byla idealnie malutka na porod naturalny...pirzonku
... może podpytaj ginkę, czy jest opcja podania (w przypadku indukowanego porodu) nie tylko oksytocyny, ale uprzednio hormonu na rozwarcie szyjki macicy. Bo niestety, nie wszędzie go podają i kończy się mega skurczami z zerowym rozwarciemTak "załatwiają" kobiety w szpitalu gdzie rodziłam
![]()

Kurka, naszukałam się miejsca, gdzie po ludzku pobiorą krew takiemu młodszakowi i to jeszcze w sobotę - mam nadzieję, że dobrze wybrałam
Zestrachana jestem, oby nie było tragedii zbyt długo...
Nad ranem już ledwo widziałam na oczy. A teraz śpi. Uff.