Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wczoraj nakładałam jej obiad i słyszę jak ona chodzi w przedpokoju i coś gada. Wychodzę a ona stoi z moją komórka i zadzwoniła sobie do mojej koleżanki i wzięła ją sobie na głośnik i tak sobie gadały

Ta koleżanka stwierdziła że Wiktoria musi ją bardzo lubić bo zdarza się też że wysyła jej smsy:-)

No to możesz rodzić ;-)
Też bym chciała z Wami jechać... :-)
Pomyśl jaka to będzie ulga, gdy wreszcie załapie ;-)
Podejrzanie często dajemy Mu telefon gdy dzwoni teściowa ;-)
Wstępniakiem był już przedwczorajszy spacerek za rączkę zakończony mega histerią i dychawicą
Wczoraj postanowiłam dać Mu samodzielnie jeść. Stara a gupia
Na II śniadanie dostał danio - wsmarował całe w rączki, śliniak, ubranko i tackę - czysta była jedynie buzia, do której NIC nie trafiło
Natomiast na podwieczorek dostał pokrojoną na plasterki parówkę. Zjadł 1 krążek, odwróciłam się na chwilę. Gdy spojrzałam, miał buzię dokumentnie wypełnioną parówką, kilka kawałków wystawało
Oczywiście przy próbie wydostania tego zwymiotował

U mnie pulę nerwów wyczerpuje dzień dnia Weronika ze swoim ślimaczym temperamentem i pyskowaniem, więc na Madzię już mi głosu nie starcza.;-)Ale i na Nią potrafię czasem hultnąć - zwłaszcza jak stoi przy TV i bawi się w pilota, absolutnie nie reagując na nasze prośby i groźby.

, ale myślę że nie będzie tak źle z tym karmieniem, nauczy się chłopak szybko i dopiero wtedy zobaczysz.
, ale zaświadczenie o zameldowaniu już mamy, więc jak myślę ze szkołą problemu nie budziet.
.Az wstyd sie przyznac ale ja jeszcze ja trzymam jak karmie porannym mlekiem.Wyszlam z zalozenia jak ma sie szwedac z butla po chalupie i wylewac bo fajnie to wole sama
>I nie smutkaj,bedzie dobrze.