reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

ok Dzagud: się nastawi do 7 ;-);-)
oby nic w programie nie przestawili

nagramy na dysk a potem mój małż zgra na płytkę lub płytki - zależy ile to zajmie ;-);-)

reklama
nie krzyczcie na nas, ale my nadal 2 w 1 witamy :-):-)

Dzagud: nagranko gotowe, podeślij na pw adres ;) małż popołudniu przegra te płytki i rano wyśle z moimi dokumentami - zawsze we wtorki zanosi moja pocztę z pracy do posłania ;-);-)

DZAGUD my raczej do Ustki nie pojedziemy :sorry2: no jakoś mi się to miasto nie podoba :sorry2: ale szukam czegoś w pobliżu ;-) znalazłam coś koło Darłówka ;-) mamy auto, więc nie będzie dla nas problemem dojechania ;-) gorzej jak z terminami się nie zgramy :-(

Pirzonkowa urodzi jutro, tak mój mąż powiedział :tak:

Bry:-)
U nas grypa jelitowa(czy zoladkowa):baffled:Bleee
Biedna Melka,wymiotowala dwa dni temu i biegunke ma okropnista...przebieram ja kilka razy dziennie,choc i mi sie zdarzylo przebierac:zawstydzona/y::-DMasakra!
Najgorszy stresik jak jesdno z nas siedzi w ubikacji a drugiemu cos bulknie :szok:,caly czas myslimy nad planem awaryjnym ale jakos nie widzi mi sie srac(za przeproszeniem)do miski:no:;-)

Wklejam jeszcze raz adres do tego osrodka nad morzem gdzie My jedziemy,moze ktoras z Was sie skusi:

Karwia - Ośrodek Wczasowy Sęk, Karwia - udane wczasy nad morzem

Tu zapytajniki w strone Esi:confused: :*:-)

Ide ...natura wzywa:-p

Pirzonek:NO STRES:-)Trzymam kciuki:*

Ostatnia edycja:
Pirzonku, dziękuję dziękuję dziękuję....:-) Zaraz wyślę PW z adresem. Mój Mąż twierdzi że jestem nienormalna że to oglądam, ale co poradzę. Uwielbiam galę Oskarową i oglądam prawie od zawsze - tzn. odkąd w naszej TV pokazują. A skróty, które puszczają ze dwa dni po gali zupełnie mnie nie satysfakcjonują.:-pTylko zawsze mnie tłumaczenie wnerwia.:crazy:
To trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, coby Igorek zdecydował się wyjść.:tak:

Gingeros, a czemu to Ustka się nie podoba?:confused: Pytam, bo ja sama nie byłam, więc zawsze ciekawa jestem opinii innych. A większość znajomych zachwala.:tak:No trudno, staraj się choć cobyście w podobnym czasie choć pojechali.:tak:

reklama
Do góry