reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziękujemy za życzenia.:-)

Magda też oczywiście nie zwracając uwagi na to jaki dziś dzień (czyt. wolny!!!:angry:) zarządziła pobudkę o 5.50...:baffled: Nie wiem, prezentu się doczekać nie mogła, czy co???? Mleko wypiła ale oczywiście o spaniu już mowy nie było. Przeczekałam z życzeniami do 7.10, tak aby ucałować Ją zaraz "po urodzeniu".:-D No i Magda bezczelnie zażądała prezentu.:eek: A ponieważ ja też nie mogłam się doczekać Jej reakcji, to prezent dostała. No i chyba strzał w 10tkę! Już do tej pory chyba ze 2 razy odkurzała mieszkanie.:-D:-D:-D Odkurzacz bardzo się Jej podoba i wcale się go nie boi.:tak:Jeszcze dostanie telefon Fisher Price. Jest zamówiony i miał być na imieniny, ale ponieważ od Prababci dostałam kasę na prezent dla Niej to chyba jednak dostanie go teraz - może do piątku dojdzie. A na imieniny coś innego się wymyśli....:-pA, jeszcze zapomniałam, wczoraj w swoim sklepie odebrałam "prezent" za punkty z karty i wzięłam dla Madzi taką drewnianą kostkę z klockami drewnianymi w środku. Na razie większą radochę ma Weronika, bo na klockach są literki i cyferki i Weronika układa wyrazy, angażując mnie i Tomka. A Magda co najwyżej układa sobie, albo buduje wieżę, po to aby ją zaraz rozwalić.:-D
To teraz tylko jeszcze urodzinowy obiad w rodzinnym gronie i tort, ale to po południu.

reklama
CIEKAWOSTKA. Ostatnio czytałam o takim przesądzie że wzrost dziecka dwuletniego można pomnożyć przez dwa i będzie wzrost jaki nasza kruszyna osiągnie w wieku dorosłym.
Miłego weekendowania dłuuuuugiego.

No to Mela bedzie milala z 2 metry:-)

Izka no moge ten TOFEL albo ten 2gi,do wyboru...ktory latwiejszy?Ja mysle ze jeden kit,ten sam standard to i poziom ten sam.Dzieki kochana za rady:-)Ja najpierw zdam ten test a potem bede sie rejestrowac bo bez niego ani rusz.

Esia wszystkiego dla okruszka!Zdolna bestia z niej a Piotrunio to niezle zagiol lekarke:laugh2:
My mowa na bilansie nie pochwalimy sie za to odpieluchowaniem i owszem bo w nocy mi nawet nie sika a jak ja przycisnie nocka to wola,sika na nocnik i idzie dalej spinkac:happy:Czasami sie zdaza ze jak ma twardy sen to siusia w pampersa ale jak sie zorientuje rano ze w pampersie cos jest...no nie chcialybyscie jej widziec:baffled:ciezko mi ja uspokoic tak plkusia.Ja nie wiem czemu sie tak przejmuje tym,nigdy jej nie karcilam ze sie zsiusiala:no:
Jak zgram cosik na kompa to wkleje zdjesia Oli w wersji light :)))

Dzagud ale slicznosciowy awatarek:tak:.Zdecydowalas sie juz?
Ja bym sie zdecydowala,cudna pamiatka,sama nie napstrykasz takich cudnych zdjec!Nawet jak nic z tego nie bedzoe to pmiatka przepiekna.Niczym nie ryzykujesz!

KINGUD CZEKAMY NA ZDJECIUSZKA.sUPER ZE WAKACJE SIE UDALY!

Fantazja jaki horror ogladaliscie?Ja uwielbiam filmy grozy!
Ostatnia ogladalam ''lustra'' i ''drag me to hell'' ten 2gi to hardcorowy byl :p

Ostatnia edycja:
Olla - kochaniutka wal do przodu z tym uniwerkiem i sie nie zastanawiaj. .Ja powtorze sie jeszcze raz - TOEFEL prosty jak budowa cepa.... Mowie Serio!
Nie martwic mi sie na zapas. A jak sie bedziesz marwic to dzwon - pomartwimy sie obie :-DNo calusy - ja tez chce zdjeciaaaa:tak:

ZYCZONKA DLA SOLENIZANTOWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-) i MALGOSIENKI NASZEJ SLICZNEJ!

100 lat dla naszej kochanej Madzi usmiechow na codzien,spelnienia marzen i duuuuuuuzo zdroweczka.
i dla Malgosi,malutkiego imieninowicza moc caluskow!!!

U nas bez zmian,caly czas brat siedzi a jutro juz jedziem po Amelkowa matke chrzestna.Amelia jest teraz na etapie taty.Rece mi juz opadaja bo B to tata,na jego brata i mojego z reszta tez krzyczy tata,wszyscy faceci na ulicy to tata a najgorsze jest to ze od jakis 3-4 dni ja tez jestem tata:wściekła/y:Mamą jestem tylko w chwilach ekstremalnych np po upadku jak ryczy,albo jak znikne z pola widzenia.:baffled:A pozatym to nic sie u nas nie dzieje.
Dzagud-czy zadecydowalas juz co z sesja?Z jednej strony to fajnie i zawsze mozesz zrezygnowac.Ło matko Madzia jaki skowronek.Z prezentem mnie rozwalila maly cwaniak hehe
Kotku-moja Amelka tez niewiele mowi(15 wyrazow napewno nie gada)i jestem pewna ze dobrze slyszy.Nie martwiaj,bedzie dobrze.Milego wypoczynku,ja tez chce do polski...
Esia-Tobie chwili wytchnienia zycze.Ja chyba bym nie dala rady z dwoma Amelkami:-p
Olla-dawaj dawaj,juz Ci mowilam,zdasz zdasz zdasz.Moze Twoje ambicje jakos pozytywnie wplyna na mnie i cos zaczne robic.Chociaz sama nie wiem czy jeszcze mi sie oplaca:sorry:

Ostatnia edycja:
Na wstępie przepraszam, że nie zaglądałam M zmienial system w kompie i trochę.. to trwało .

Wszystkiego najlepszego i samych usmiechnietych buziek dla wszystkich Solenizantów :tak::tak::tak::tak::tak:

Aniajw-co do mierzenia wzrostu to prawda , u mojego M w rodzinie mierzą dzieci w dniu 2 urodzin -i u każdego się sprawdziło. Mikołaja tez mierzyliśmy i wyszło ,ze będzie miał ok 190 cm.M ma 190 i będzie ciut niższy od niego.;-)

Wszytkiego najlepszego dla kochanej Madziulki - gadułki, i dla Małgorzatki z okazji imienin:-).
Dzagud ja bym zrobiła te profesjonalne zdjęcia, zawsze to będzie super pamiątka,,a co do wystepów w reklamie tez mozna spróbować i zobaczyć jak to wszytko wygląda:tak:.
Esiu współczuję nieprzespanych nocek, ja teraz spię sama z Vaneską, Laura z moimi rodzicami i mąz tez sam i nareszcie się porządnie wyspałam. A propo Viborucolu ostatnio po szczepieniu dałam czopek Vanesce i przespała w nocy 10 godzin bez pobudki na karmienie, na Twoim miejscu chyba tez bym sie nim ratowała;-):zawstydzona/y:.
Elmaluszku przeciez dopiero co z Pl wróciłaś hihi:-).
Olla zdolna bestio gdzie nie pójdziesz wszędzie świetnie sobie poradzisz:tak:.
kingud super że wakacje udane czekamy na fotki:tak:.
Dzięki wam kochane za pocieszenie juz przestałam panikowac, Laura tu w Polsce jakoś jakby więcej gada, tez myślę ze ze słuchem wszystko ok.
Ja dziś juz opalanko zaliczyłam, mam tylko nadzieję że w sobotę padac nie będzie nibyzapowiadali ulewy na weekend:baffled:, miłego dnia kochane:-).

Długo mnie nie było.....
Więc zaczynam...

Dla Wiktorii spóżnione ale najlepsze życzenia urodzinowe... Zdróweczka, uśmiechu i pogody ducha... Rośnij zdrowo...słoneczko...

Dla Antka i Maksa równiez spóźnione ale równie gorące i serdeczne życzenia... STO LAT chłopaki.

Przeuroczej Magdusi serdeczne zyczenia zdrówka, zawsze tak pogodnej buźki i wszystkiego naj, naj, naj...

I dla Małgorzatki naszej maleńkiej solenizantki wszystkiego co najlepsze... Dużo słoneczka maleńka...

18.gif

reklama
baloniki.gif

Dla dzisiejszych Milusińskich!!!

Pięknie dziękuję za życzenia - Małgosia wycałowana od Cioc :-)
Z Madzi to się robi mała strojnisia, chyba ułatwia Ci wybór, co z tymi zdjęciami :-D
fantazja bilans to się tak pi razy oko robi ;-) Możesz iśc i miesiąc później, nie będzie problemu :tak:
kingug czekamy na fotki wakacyjne... Jak bym chciała już wyjechac...
izka niezła jesteś - na pewno ten egzamin pójdzie bez problemu :tak: I to już będzie wszystko? Czy jeszcze jakaś papierologia przed Tobą?
aniajw to wychodzi, że Piotrek będzie wyższy i ode mnie i od Małża ;-) Teraz ma koło 91cm, zapowiada się "wysoki do nieba..." :-D
Olla to chyba toska pisała, że dzieci dwujęzyczne zaczynają mówic później niż jedno - więc nie masz się czym przejmowac (z resztą, to dotyczy przecież też Laury Kotka). O kumatości Amelki najlepiej świadczy odpieluchowanie - niezmiennie podziwiam i zazdroszczę... My też musimy się w końcu zabrac, tylko Piotruś w żaden sposób nic nie sygnalizuje... :sorry:
elmaluszku dałabyś, jakbyś nie miała wyjścia ;-)
Etap taty zajefajny :-D Mała musi wzbudzac gorące emocje w napotkanych panach :-D:-D:-D
Kotku no u nas jednak Viburcol nie jest aż tak skuteczny :baffled: Niestety :baffled: Ten jeden raz był ok, ale potem już właściwe żadnej reakcji nie było. Ot, homeopatia :sorry:
anielap mnie łeb też napie..rza, a nawet nic nie piłam :wściekła/y: Nie żeby mi kaca brakowało, ale na mały rausz bym się nie obraziła ;-)

Do góry