reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jolka ja też już nie mam zamiaru schizować się na zapas, bo co mi to da?? Nie urodzę jak będzie chore??? Oczywiście, że urodzę. Póki co to mam zamiar się cieszyć, że przeszły mi mdłości i brzuszek się robi coraz większy. Aha bajdełej to może byśmy zrobiły galerię brzuszkową??:tak: Rośniecie moje drogie baloniki???

reklama
z galeria niezły pomysł ale mój brzuszek to zmienia rozmiar jakieś 5 razy dziennie, czasami jak ładnie wypnę to nawet wygląda na porządny 5 miesiąc, jak wciągnę rano to ani śladu ciąży :no: juz głupieje nie wiem co przytyłam a co ciąża. dlatego myśle że takie zdjecia brzuszków to super sposób żebym sie dowiedziała :tak: w weekend poprosze mojeggo meżusia żeby kilka fotek walnął:)

Jeśli mowa o brzuszkach, to jak u was z ciuszkami? Czy już musiałyście kupić coś większego? Bo ja powoli się rozglądam. Jeszcze się mieszczę ale na styk i nie we wszystko. Myślę czy już mam kupować czy jeszcze trochę poczekać. W poprzedniej ciąży brzuszek wyskoczył mi tak nagle, że musiałam pożyczać spódnice od mojej mamusi :tak:

Ja marze o spodniach ciążowych bo dotychczasowe mnie wszystkie cisną.
Ale boję się kupić - normalnie mam schize.:no: Jak idiotka jakaś :wściekła/y:

Sorga tez tak mam z brzuszkiem a jak sie najem pod wieczor i odpowiednio ustawie to hoho!!! dolaczam sie tez do Twojego pytania o wszystkie mamuski czerwcowe bo lista jest dosyc pokazna a malo Was moge czytac.... buuuu.

Miałam dzisiaj ciężki dzień no i nie wytrzymałam i poryczałam sie w pracy, a teraz jest mi strasznie wstyd :zawstydzona/y:
Najlepsze jest, to że złożyło się na to kilka sytuacji, które zwykle by mnie wogóle nie ruszyły.
Czy któraś z was też tak ma??

Jolka ja dziś ryczałam u lekarza, bo mi laska nie chce dać zwolnienia od stycznia.... Tak mnie wzieło, że się normalnie zanosiłam płaczem jak dziecko. Teraz mi trochę wstyd.:-(

Dziewczęta, rozchwianie emocjonalne i nadwrażliwość to normalny objaw. Upewniłam się po tym, jak w odstępie 10min szlag mnie trafił i zanosiłam się śmiechem :eek:
To nasz stan "błogosławiony" ;-)
Blanes a dlaczego nie chciała Ci dać zwolnienia? Zmęczenie i stres nie jest wystarczającym powodem?

Co do brzuszka... Sama nie wiem - połowa dżinsów już spakowana (za cholerę się nie dopinają), reszta spodni ok. Rano brzuszek płaski, wieczorem jak balonik - chyba ze zdjęciami poczekam aż coś się wyklaruje ;-) Ale chętnie zobaczę u Was co mnie czeka :-)

reklama
Do góry