Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No też to w ostatnim cyklu przeszłamWiecie co, ciągle miałam nadzieję że to jakieś plamienie, ale niestety rozszalała się @, ach ta kobieca psychika![]()
Kochana teraz tylko czekać na koniec @ i zacząć wszystko jeszcze razWiecie co, ciągle miałam nadzieję że to jakieś plamienie, ale niestety rozszalała się @, ach ta kobieca psychika![]()
Oj tak akurat mąż wróci z delegacji po dwóch tygodniach to trzeba będzie działaćKochana teraz tylko czekać na koniec @ i zacząć wszystko jeszcze raz![]()
10 jest bardziej czuła. Więc 10 szybciej wykryje niż 25.dziewczyny jest duża różnica między testem 10 mlU a 25mlU ? może być tak , że ten 25 nie wykryl dziś ciąży a ten mniejszy by wykryl ? ja nie chce swirowac ale kurde mnie tak piersi zaczęły boleć, że masakra.
10 jest bardziej czuła. Więc 10 szybciej wykryje niż 25.![]()
Najlepiej isc na betę. Dostaniesz dokładna odpowiedźAle się nakreciłam teraz
W środę zrobię kolejny test ten bardziej czuły jak nie dostanę @![]()
pójście na ta betę to u mnie nie łatwa sprawa, bo chodzę do pracy na rano . gdybym dostała prawko to bym po pracy pojechała do większego miasta zrobić, bo pewnie są dłużej czynne laboratoria.Najlepiej isc na betę. Dostaniesz dokładna odpowiedźno to znów obie czekamy na środę
![]()
U mnie laboratorium jest czynne jakoś od rana do wieczora (6-18) nawet w sobotę ale jakoś krócej. A nie może ktoś się podrzucić? Może jakaś koleżanka z pracy?pójście na ta betę to u mnie nie łatwa sprawa, bo chodzę do pracy na rano . gdybym dostała prawko to bym po pracy pojechała do większego miasta zrobić, bo pewnie są dłużej czynne laboratoria.
czekamy do środy![]()