Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Hej wszystkim, ja juz po sniadanku. Teraz musze sie zabrac za sprzatanie a pozniej jakies zakupy. Zycze pogodnego dnia kochane:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jednej strony to fajnie, bo wiem, że cos się dzieje, dzidzia się rozwija, ciągle dochodza mi nowe objawy, ale z drugiej strony to umyje naczynia i czuje sie jakbym maraton przebiegła....Masakra...Najgorzej jest rano
później sie troche rozkręcam. W szwecji niestety nie ma zakazu pracy w nocy dla kobiet w ciąży a ja właśnie pracuję na nocną zmianę :-(, na szczęście przeszłam na 75% etatu jakis czas temu więc nie pracuję dużo ale i tak w kość dostaję...tak po 24:00 już w ogóle nie pamiętam jak sie nazywam 
Także muszę Cię zmartwić, ale już nie jesteśmy najmłodszymi Mamuśkami:-(
ale i tak idziemy z malutka to za duzo nie damy rady.Niewiem dziewczyny jak wy ale ja jakos w nocy spac nie moge a w dzien jestem ciagle spiaca
Mala M z tym zmeczeniem to juz chyba normalka dla nas wszystkich,aby do przodu
wspolczuje Ci z ta praca na nocke ja tez tak pracowalam 3 lata koszmar to ciagle zmeczenie a jeszcze teraz podwojne Pozdrawiam Was wszystkie goraco i cudownego dnia

)A tak poza tym w Londynie pogoda pod psem moj R jeszcze w pracy...,w piekarniku piecze mi sie kugiel...i tak marudnie mi dzien leci...Jutro pewnie bedzie powtorka z rozrywki...Pewnie nie bedziecie za mna tesknic ani troszke ale wpadne na chwilke zobaczyc cio tam...
.Pozdrawiam Was Kochane i mocno caluje...wypoczywajcie ile wlezie...