KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Irka- gratuluje coreczki
Hmm problem nie mam sie w co ubrac to jeszcze nie jest taki straszny gozej jak wszystkie dorosna i beziecie mialy razem ZNP

!!! E u mnie w domu bylo 7 corek.
Agatko- baw sie dobrze w Londynie a Kasie jakos przekabacimy zeby przymknela oko na nasze wyzyny. Pote sie tylko wszystko wyzysci i bedzie po sprawie
Luska duzo tu nas po takich przejsciach ale staraj sie unikac stresu- jezeli zostalas w domku to wykozystaj ten czas jak najlepiej i nie zadreczaj sie jezeli mozesz tego uniknac.

Ja tez czuje czesciej kopniaki po lewej stronie. Czym to jest spowodowane
Hmm problem nie mam sie w co ubrac to jeszcze nie jest taki straszny gozej jak wszystkie dorosna i beziecie mialy razem ZNP

!!! E u mnie w domu bylo 7 corek.Agatko- baw sie dobrze w Londynie a Kasie jakos przekabacimy zeby przymknela oko na nasze wyzyny. Pote sie tylko wszystko wyzysci i bedzie po sprawie

Luska duzo tu nas po takich przejsciach ale staraj sie unikac stresu- jezeli zostalas w domku to wykozystaj ten czas jak najlepiej i nie zadreczaj sie jezeli mozesz tego uniknac.

Ja tez czuje czesciej kopniaki po lewej stronie. Czym to jest spowodowane
Ale ponieważ nie miałam preferencji, to bardzo się cieszyłam, aż się popłakałam na tej leżance :-)