reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Halo! Gdzie sa wszystkie czerwcowki? Nie mowcie ze spicie jeszcze w tak paskudny, mokry i deszczowy dzien :-D. Wstawac z wyrka i nie obijac sie dluzej obiboki :-D. Maluchy wziac na spacer po swieze buleczki dla waszych lubych :-D - no dobra, za bardzo mnie ponioslo, niech oni ida po swieze buleczki ;-).

Tau , kalina co wy spać nie możecie? Od samego rana awantury na forum!:szok::-D:-D:-D

Dzień dobry

Jak pisała Kalina w Wawie zapowiada się się piękny dzień:-), trzeba iść koniecznie na spacer żeby siębie i maleństwa dotlenić :tak:.
Mój dół, który miałam poszedł sobie już na szczęście :-D i od razu świat wydaje się piękniejsz.

Ciepłego i słonecznego dnia!:-)

reklama
No jak krzyczy i krzyczy tu od samego rana Kalina, to jak mozna spac? :-D
Ale ja bede sie zbierac i wychodze dotlenic Tymka... niech sie chlopak przyzwyczai do tego "swiezego" krakowskiego powietrza :-D:-D:-D.

Bo Kalina tak lubi sobie niegroźnie pokrzyczeć :-D:-D:-D.

Miłego dotleniania!

Rany, to już odezwać się nie można :baffled:

Ja z natury mam usposobienie jak owieczka, łagodna jestem, że hej, do rany przyłóż, a tu proszę, taki afront! :szok:

Hej!
Widzę, że humorki dopisują, tak trzymać!
Dzięki Wam i ja wesoło rozpoczęłam dzień, ech to forum :-D:-D:-D
Ja dziś odpalam pralkę, wieczorkiem urodziny u rodziny :-)
Miłego dnia dziewczynki. :cool2:

Witam dziewuszki....:-)

U nas tez CHYBA słonko wyjdzie i moze bedzie fajny dzionek..póki co jest ciepło ale jakos tak niebo zachmurane.
Ja dopiero wstałam ech jak mi sie spało dobrze jak mało kiedy zwlec sie z wyrka nie mogłam ale w koncu trza było dzieci domagały sie sniadanka to małe w brzuszku tez wariowało jak niewiem az mnie pępek bolał tak sie wypinała.
Zaraz włączy mi sie power i w ciagu 2 godzin bede miała błysk w mieszkaniu tak czuje, obiadek mam zrobiony skocze tylko po drobne zakupki prz okazji bedzie to spacerek.
Wieczorkiem mój S bedzie w domku jak dobrze nie widzielismy sie 2 tyg toż to cała wiecznośc no ale w koncu bedzie na dwa dni ale bedzie.

Miłego dnia dziewuszki :-)

:-D Uwielbiam te "kłótnie" miedzy kalina i Tau :-D Wiadomo, kto się czubi ten sie lubi.

U nas piekne słoneczko od samego rana :-) Mam taka ochote na porzadki, że szok a tutaj cały weekend w lozku mnie czeka :dry: Wczoraj czulam sie fatalnie wieczorem. Cos mnie podtykało, że tchu nie moglam zlapać, brzuch mi twardnial, że aż w nogach czułam te skurcze :baffled: No i niewiedzieć dlaczego strasznie mi goraco było, a normalnie to zmarzluch jestem wielki. Cała noc okno balkonowe mieliśmy otwarte, a i tak czułam, że mnie pot oblewa :dry:W zwiazku z tym, ja sie klade, a mój męzuś zabiera sie za mycie okien :-) Pozasłaniałam mu żaluzje zwenetrzne, żeby się z niego nie nabijali robotnicy z budowy obok:cool2:

Dzisiejszą nocke przespalam na "parówie" :-) Naprawde świetna sprawa, tylko przekręcanie się z boku na bok troszeczke utrudnione:-)

Dobra idę do łózeczka bo znowu mnie skurcz lapie :baffled:

Słonecznego dzionka :tak::-)

reklama
Blumetko, jaka Ty zorganizowana jesteś!
Mnie energii starczyło na śniadanko, wymianę zdań na forum, kąpanko i... właśnie padam :-D

Ja niestety nie mogę powiedzieć, że się wyspałam, bo mam sąsiada-debila, który lubi remontować dom o północy :-( Poza tym czuję, że mnie lekko połamało w okolicy karku. Fajnie, mam znów pretekst do nic-nie-robienia :-D:-D:-D

Tricolor, wypoczywaj. Ja właśnie też jakaś zdyszana i znów mam menopauzę ;-) Ten banan to chyba fajna sprawa, będzie można jeszcze z niego sporo pokorzystać po ciąży - choćby układać w nim maluszka, żeby się nie sturlał z łóżka. Spróbuję naciągnąć starego :-)

Ostatnia edycja:
Do góry