reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Cześć Wam :-)

Kurcze, jakie Wy zorganizowane jesteście. Ja dopiero w polowie prania, mąż w polowie koszenia trawnika ... Do wieczora jak nic nam w takim tempie zejdzie :eek:

Wczoraj do polnocy prawie sie uwijalam. Mama pomogła mi sprzatac po malarzach, ale i tak jeszcze duzo zostało tylko juz chęci nie te. Słomiany zapał zgasł jak iskierka :-)

Dobra, zajrze na inne watki i wracam do roboty bo jutro znowu moi rodzice przyjezdżaja i nie będzie czasu na latanie ze ścierą ;-):-)

reklama
hej:tak::tak::tak:
Ja nadal przeziębiona:-:)-( ale mimo to na dworku siedzę od rana...jakoś tak mnie nosi a to pewnie przed usg które mam we wtorek a ostatnio prawie 2 miesiące temu miałam więc strasznie ciekawa jestem co tam u synka słychać:tak:

ale sie zmachałam , wystarczy tego sprzątania na dzis:tak:
hmm.. co do seksu, to az milo poczytać, my nic!!! przez cala ciąże, najpierw miałam zakaz, potem, maz sie bal, a teraz to ja bym sie bala troszke, oj nie moge sie juz doczekac, na "wolny start" juz mi sie bardzo chce , ze tak powiem

milej soboty dziewczynki i "seksualnej nocy":happy2: tym ktore moga :-D

hmm.. co do seksu, to az milo poczytać, my nic!!! przez cala ciąże, najpierw miałam zakaz, potem, maz sie bal, a teraz to ja bym sie bala troszke, oj nie moge sie juz doczekac, na "wolny start" juz mi sie bardzo chce , ze tak powiem

milej soboty dziewczynki i "seksualnej nocy":happy2: tym ktore moga :-D

hmm no to współczuje ze tak całą ciąze nic...teraz przynajmniej beztrosko i bezstresowo bo potem to juz trza uwazac jak niewiem.....ale co tam napewno nadrobicie sobie....:-D:-D:-D

Niewiem jak jest u Was ale u mnie ilekroć mąż wraca z pracy i się odezwie mała szaleje jakby chciała z brzucha wyskoczyć i się przywitać :-)

Mój Mały zupełnie odwrotnie. Jak tylko Tatę usłyszy, albo jak Tata patrzy na brzuch lub dotyka go, to Małego jakby nie było :oo2::errr::huh:
Wstydliwy jakiś ten mój Gość :-D

Dobranoc Dziewczęta :-)

Dzień dobry

u mnie za oknem ciepło i słonecznie :tak:, humorek lepszy niż w piątek i wczoraj :-). Dziewczyny dziękuję jeszcze raz za podniesienie na duchu w sprawie tych ciał ketonowych - oby te dwa miesiące szybko zleciały.

Wesołego i słonecznego dnia życzę !:-)

Dzień Dobry :))))
U mnie też słonko :p i nie tylko za oknem w serduszku też :)))
Wiecie co, tak się zastanawiam czy moje dziecko to wyjdzie wcześniej czy później???
Zagadka

reklama
Do góry