irka252
Czerwcowa mama 2009
Na razie tak.Irko, ale już lepiej się czujesz? wszystko w porządku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie tak.Irko, ale już lepiej się czujesz? wszystko w porządku?
kochana, a Ty to nie masz dziś swojego święta? dziś jest Ireny, więc w związku z tym: 100 lat 100 lat!!!! kochana i najlpeszego w dniu imienin 

Ja też mam nadzieję rodzić w okolicach terminu - czyli w drugiej połowie czerwca.Także chyba jakaś czerwcowa delegacja jednak zostanie, by rodzić w terminie;-);-);-)
Mi tez sie wcale niespieszy, mam szczerą nadzieje ze przed 28 czerwca nieurodze
choć to nigdy niewiadomo co młodemu przyjdzie do głowy
, jest nas już trzy więc możemy się za delagację uważać
. Te Dziewczyny, które już by chciały i nie ma przeciwwskazań mogą się rozpakowywać
.Kochane, mam newsa, cholera są styczniówki 2010!!!! masakra! toż to szok, ale ten czas leci...

.
Dobrze ze jutro ide do gina bo troche sie stresuje ze urodze za wczesnie, a nie jest to wskazane bo Maz jeszcze nie wrocil, wozek nie kupiony, kolyska nie zrobiona....ehhh. Zaczelam sie martwic...Dzień dobry z samego rana :-)
Nie jestem zbyt na bieżąco ale.. zyczę miłego tygodnia i spokojnego,
bo właśnie się szykuję na "urlopik" :-):-):-) Oby tylko pogoda dopisała
Witam i ja!!! :-)
Życzę wszystkim milutkiego dnia...
Ja właśnie bohatersko oddałam krew - znów będą siniory...standard i co ciekawe, zawsze jak mi robi jedna babeczka.![]()
całe szczęście juz popwli zanika.Witam z rana,
U mnie szaro buro i ponuro, chyba już pada. A co najgorsze okropnie bolą mnie plecy, mały skacze gdzieś po pęcherzu czy po szyjce bym nawet powiedziała, moze się zasugerował słowami lekarza o tym że już rodzić mogę. A tak, jak czytam wątek to chyba wszystkie chcemy majówkami zostać, to pewnie lipcówki na czerwiec będą nas musiały zastąpić ;-)
miłego dzionka i dobrego samopoczucia dla wszystkich
Nawet te co w maju urodzą to nadal czerwcowkami będą się nazywały bo to tak elitarna grupa
:-);-)dzien dobry)
no prosze jeden dzien nie czytalam i tyle zaleglosci
zyjemy w dwupaku jeszcze i dalej walczymy dzis przychodzi polozna wiec moze sie dowiem cokolwiek ...lece nadrabiac
p.s zlapalam dzis swoja corcie na paleniu wkurzylam sie tak ze szok juz nie mam do niej sily ;(
A tak w ogole to jutro mam wizyte u poloznej oby byly dobre wiesci...
:-)