reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Tusieńko zwracam honor i się kajam , żadnym scyzorykiem niejesteś ani ty ani ewka0202
coś mi na oczy się walneło bo napisałaś że jesteście krajankami więc szybko zerkłam skąd jest ewa i popatrzyłam nie tam gdzie trzeba ;-);-) ale zato ewunia jest scyzorykiem :-D:-D:-D u nas tak sie mówi o Kielczankach , a to chyba od liroya sie zaczęło , albo i jeszcze wczesniej.
A jęzor to potwierdzam ze mam niewyparzony , mój mąż to mi kiedyś powiedział że powinnam być ryża jak djabli bo jestem tak wredna - wogóle niewiem o co mu chodzi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:confused::confused::confused::confused::confused:.

reklama
Hej mamusie

Posprzatalysmy dzis juz z corcia, pomylysmy okna, bylysmy na spacerku, krotkim bo krotkim ale zawsze cos ;-)i zrobilysmy tez male zakupy tym razem tylko corci sie dostalo ;-)3 pary spodni, bluzeczka, torebka piesek i kolorowanka z ksiezniczkami :-D Dla synusia nic ciekawego nie bylo ;-)Wlasnie zjadlysmy obiadek i odpoczywamy :tak::-) Dzis bylo moje ulubione danie mlodziutkie kartofelki, jajo sadzone, koperek i kefirek :-D:-) mniaaaaaaamm moglabym takie codziennie obiadki jesc :-)

Wczoraj juz spakowalam torbe dla dzidziusia :tak::-) A dzis chyba wreszcie wezme sie za swoja ;-)Jeju juz 37 tydzien :sorry2: ale zlecialo :tak::-)

Co do snow to mnie sie snia same erotyczne :-D

Ewka 0202 pij codziennie sok pomidorowy a skurcze lydek pojda w sina dal :tak::-)

Scyzorykami??? Pierwszy raz słyszę takie określenie:szok: Serdecznie proszę o definicję:tak:chociaż znając Ciebie i Twój cięty języczek, to już się boję:baffled:;-)
Tusienka wydaje mi sie ze andzia nie miala niczego zlego na mysli ;-)
Kiedys "Kazik" albo "Liroy" (nie pamietam zbytnio bo to stare czasy ;-):-p) spiewal taka piosenke "Scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wolaja ......" a pochodzil wlasnie z Kielc. I potem juz tak zostalo ze ci co pochodza z kielc to scyzoryki ;-):-D

A wiecei ze ja jestem hanysem ;-)hehehe urodzilam sie w Bytomiu (tylko urodzilam bo nigdy tam nie mieszkalam) no i dlatego ze sie tam urodzilam tak mozna nazywac bo to gorny slask. A ja nie przepadam zbytnio za slazakami i slaska mowa, nigdy nie mowilam gwara i moje uszy nie lubia jej sluchac :sorry2: Ale mieszkam w Wojkowicach nazywam sie tez gorolem ;-)hehe

Milego dzionka ;-)

Tusienka wydaje mi sie ze andzia nie miala niczego zlego na mysli ;-)
Kiedys "Kazik" albo "Liroy" (nie pamietam zbytnio bo to stare czasy ;-):-p) spiewal taka piosenke "Scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wolaja ......" a pochodzil wlasnie z Kielc. I potem juz tak zostalo ze ci co pochodza z kielc to scyzoryki ;-):-D

To była piosenka Liroya:tak: i w żadnym razie nie posądzam Andzi o nic złego - tylko zdziwił mnie fakt tego "scyzoryka", bo ja z Kielcami nic a nic wspólnego nie mam - w życiu nawet przejazdem tam nie byłam:-D bo ja słusznie Andzia sprostowała, na wzrok się Dziewuszce musiało rzucić, bo ja torunianka z urodzenia:-D Faktem jest, że to trzeba sprawdzić u Ewy0202, bo ja u siebie mam wpisaną tylko miejscowość, w której obecnie mieszkam:tak: Więc co najwyżej, to mnie możecie honorować "piernikiem"; "pierniczką"; "pierniczanką", czy też innymi równie słodkimi odmianami;-);-);-)

Tusienka - Ty pierniku... :) fajne... ach jakbym sobie takiego schrupala :) Coraz wiecej czerwcowek z regionu Pomorza i Kujaw sie ujawnia. :-):-):-)

No wlasnie nie wiedzialam ze tyle tu kobialek z mojego regionu hihih.. :p

Szkoda tylko, że w większości jesteśmy takie "porozjeżdżane" po całym świecie;-) A z tego, co się orientuję, to chyba jeszcze Zielona z Torunia i Gosia (nie pamiętam dokładnego nika), która już się wieeeki nie odzywała, no i Lenka, tyle że ona teraz Śląsk okupuje;-)

reklama
Do góry