reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Meva patrząc na Twój suwaczek spokojnie Nospe możesz olać:)

ja zrobiłam dzisiaj reszte zakupów do szpitala, aczkolwiek byl to mega wyczyn, od wczoraj mam wszystkie oznaki zbliżającego się porodu, ale pewnie będę miała je aż do planowanej cesarki: w każdym razie łupanie w krzyżach , ciągłe opróżnianie, brak apetytu, napinianie brzucha itd.
Przy Oti odeszły mi po prostu wody i wszystko bylo jasne, a tutaj to człowiek gdyba, a może to już.....

reklama
Hej hej,
Deszcz tu pada od rana, a mnie dziś brzuch boli jak przy miesiączce i się napina... Może to już niedługo? Tak bym chciała:). Pierwszy raz mnie tak pobolewa.

Czy takie napinanie to już skurcz czy nie? Czy jak sie zaczną to je rozpoznam? Chyba za bardzo panikuję dzisiaj;-).

ja mam bole "ala miesiaczkowe" codziennie od rownego tygodnia, nawet skurcz zlapalo ostatnio delikatny na ctg, a Mala ani mysli wychodzic :-)

Hej mamunie u Mnie dziś nie pada ;-)a ja spać nie mogę i sobie wstałam zjadłam śniadanie i piszę M śpi więc nie marudzi że siedzę przy kompie:-D wczorajszy dzień miałam okropny ale pomógł mi Asmag Forte (magnez):happy2:21 mam wizytę w szpitalu ciekawe co powiedzą ciekawego.pozdrawiam

Dzień dobry :-)

wpadłam Was poczytać bo wczoraj byliśmy na imprezie urodzinowej u Chrześniaka mojego męża i nic nie czytałam. Rozpisałyście się że hoho!!!
Dzisiaj jedziemy na kolejną imprezę urodzinową tym razem do Chrześnicy mojego A - dodam że oboje mają urodziny jednego dnia (15.05).
Jutro nadrobię dzisiejsze zaległości.

Spac nie moge od 5 rano. Moja siostra oznajmila, ze jest w ciazy. Tak strasznie sie ciesze. Maja juz corcie, ktora ma 15 lat i od 5 lat starali sie o nastepne malenstwo. Nareszcie teraz sie udalo. :-):-):-):-)

Dominika wielkie gratulacje dla Siostry
:-)wiem jak musi być szczęśliwa!!! Ja na taką chwilę czekałam 9 lat.

Cypisia bardzo się cieszę z wiadomości jakie otrzymałyście z Mamą :-).

Miłego dnia !!!

halo, a ja w ten poranek niedzielny jestem zła, wczorajszy deszcz doprowadził mojego okna do takiego stanu, że ciężko coś przez nie zobaczyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A tu niedziela i nie da się nic z tym zrobić, a ja dalej z bólami, jutro z samego rana myje wszystkie okna.. ..jeszcze muszę wszystko z wózka wyprać i mężowi koszule poprasować, bo pewnie z Oti i tak będzie miał wystarczająco stresów;-)

Czesc dziewczynki....ja tylko melduje ze zyje i nadal jestem w dwupaku:-D Odkad maz wrocil to nie mam czasu zagladac na BB:-( No ale sporo mamy do nadrobienia i zalatwienia a porod coraz blizej wiec zalatwiamy co sie da:-) Wczoraj kupilismy fotelik i zamowilismy wozek...hurraa:-D Coraz gorzej sie ostatnio czuje, Mala tak sie wypina ze cos strasznego....ciekawe czy sie przekrecila;-) Poza tym troche brzuch mnie pobolewa i czuje straszny ucisk na dol brzucha....w srode wizyta u gina wiec zobaczymy co powie;-) W kazdym razie mi sie z porodem nie spieszy:-) Z tego co widze to chyba oprocz Moniki tylko Aga29 urodzila...gratuluje:-) Czy cos przeoczylam? W kazdym razie Aga grtauluje!!!
Nie wiem czy uda mi sie nadrobic inne watki ale postaram sie:-)
3majcie sie cieplutko

Hej kobiałki :-)
Moj A wyszedl na zakupy to wpadlam zobaczyc co u was :-)
Musze wam powiedziec ze ten brzuch to chyba zerio mi sie opuscil myslalam ze wroci na swoje miejsce ale nie wciaz jest tak nisko i dzis rano jak poszlam siusiu to na papierze zostal taki skrzep dosc duzy ale nie zabarwiony krwia taki zoltawo -zielony, bol krzyza jak od tygodnia tak i dzis boli okropnie iskurcze dzis rzadziej ale lapia, myslice ze to moze byc juz niedlugo??? Jutro mam wizyte u lekarza boje sie ale nie moge sie juz doczekac :-) ajajajaj.... teraz spadam troche posprzatac, zajrze pozniej.
milego dnia :-)

ewunia- ja kupilam ostatnio truskawki tez niektore byly kwasne ;-(
nie dawaj sie kochana tesciowej !!!
cypisia- ciesze sie ze wszystko OK :-)
ewka- trzymam kciuki ze bedzie wszystko OK :-)

Witam.
Widzę,że temat porodu jest już "na porządku dziennym" i każda z nas się trochę tym przejmuje.
Ja dziś jadę do szpitala spotkać się z położnikiem, który ma być przy moim porodzie (prywatnie oczywiście)- zobaczymy co mi powie i ile będzie chciał??
Pozdrawiam wszystkie Was.

reklama
cześć dziewczynki, byliśmy wczoraj wieczorkiem w gościach, mała nam usnęła... przebudziła się zobaczyła, że nie jest u siebie i jak się rozdarła, że się jej nie dało uspokoić... uspokoiła się u a na kolananch, jak jechaliśmy do domu... w domu spała obudziła się raz o 3 nad ranem, to tylko dałam jej smoka i pogłaskałam i spała do... 8 :szok: :-D teraz sobie śpi po kąpieli... kurde ale ona płacze przy tym, nie wiem co się dzieje, że ona się tak boi wody :-:)-( druga lalka sie kręci i jest raz głową, a raz pupą do dołu... nie może się biedna zdecydować ;-) u nas dzisiaj pięknie i ciepło i pewnie pójdziemy z Julinką na spacerek po południu...
Madziumbo, udanej zabawy :-D
Minutka, jutro babkę ochrzanię i niech daje słodkie truskaweczki ;-) a teściową to mam... wiecie gdzie hehehe

udanego dnia misiaczki ;-);-)

Do góry