goniap2
Fanka BB :)
Ewcia- ahhh szalenstwo nie zna granic...
ja czekam na dobre wiesci i jesli dziala to nie omieszkam zlapac sie za te same sposoby!Ewcia trzymam kciukasy za powodzenie!
Kamireszel- nawet nie wiesz jak sie ciesze ze masz dobre wyniki krwi. tak sobie wlasnie dzis rano zagladalam na forum i pomyslalam o tobie.A co do alergi...to ja tez powoli zaczynam czuc sie jak kon tylko wode pije no i jeszcze herbatke bo boje sie czego innego ze jeszcze bardziej bede sie drapac
A mowicie o porodzie rodzinnym....u nas czy porod odbedzie sie sn czy cc mezus bedzie ze mna...na szczescie szpital na to pozwala i ja bede o wiele spokojniejsza mogac miec go przy sobie.
ja czekam na dobre wiesci i jesli dziala to nie omieszkam zlapac sie za te same sposoby!Ewcia trzymam kciukasy za powodzenie!
Sama jestem w szoku!!! kurcze mi co prawda 4 roznych lekarzy powiedzialo ze dziewuszka, mam wieeeelka nadzieje ze sie nie pomylili, bo co zrobic z ta streta rozowych rzeczy. a zreszta moj mezus bylby zalamany, bo do tej pory tak soebie zartowalismy ze jesli okaze sie chlopiec i zaden z lekarzy tego nie zauwazyl to znaczy ze niedaleko pada jablko od jabloni ahhh az mu mina zrzedla heheh:-)właśnie dzisiaj na usg w 36 tyg. zobaczyłam parę jajek i siusiaka.
Co ja teraz zrobię z tymi wszystkimi różowymi ubrankamiMały wazy 3100, poziom wód w normie ale za to łożysko mam gigantyczne. Stad ten mój wielki brzuch.
![]()
Kamireszel- nawet nie wiesz jak sie ciesze ze masz dobre wyniki krwi. tak sobie wlasnie dzis rano zagladalam na forum i pomyslalam o tobie.A co do alergi...to ja tez powoli zaczynam czuc sie jak kon tylko wode pije no i jeszcze herbatke bo boje sie czego innego ze jeszcze bardziej bede sie drapac
A mowicie o porodzie rodzinnym....u nas czy porod odbedzie sie sn czy cc mezus bedzie ze mna...na szczescie szpital na to pozwala i ja bede o wiele spokojniejsza mogac miec go przy sobie.

Mały wazy 3100, poziom wód w normie ale za to łożysko mam gigantyczne. Stad ten mój wielki brzuch.

poprostu czasem mam wrażenie, że personel medyczny nie pozwala na pewne rzeczy ze zwykłej swojej wygody. Myślę, że jeżeli wiele szpitali coś przetestowało to pacjenci powinni mieć wybór. I to się nie tyczy tylko porodów - ale to temat nie na to forum.