agata077
Czerwcowa mama 2009
Ja tez biegam do lazienki kilkanascie razy w nocy dzis stwierdzilam ze popatrze na stoper w nocy wiec mam skurcze co 7 min a trwaja zaledwie 13 sekund sa regularne ale nie nasilaja sie wiec dalam spokoj co ma byc to bedzie jestem zmeczona najadlam sie w nocy nospy poprawilam paracetamolem i przespalam 3 godz niestety przestalo dzialac ale moja najmlodsza cora zrobila mamie swieto i wstala przed 10 wiec polezalam sobie w ciszy i spokoju starsze pojechaly na ryby z M Pogoda cudna juz 3 dzien normalnie plaza zero chmurki na niebie
Ja na opieke nie narzekam a bardziej na ich malutka wiedze sprzet maja super tylko specjalistów brakuje da sie zyc ..
Dominika mi polozna powiedziala ze czekaja 14 dni po terminie i 15 dnia mam przyjechac do szpitala dopiero mowi sie trudno a relaksu ci zazdroszcze niestety u mnie sie nie da bo nawet jak sie zamkne w pokoju to zaraz ktos przylatuje mamo on/ona mnie bije ...
Ja na opieke nie narzekam a bardziej na ich malutka wiedze sprzet maja super tylko specjalistów brakuje da sie zyc ..
Dominika mi polozna powiedziala ze czekaja 14 dni po terminie i 15 dnia mam przyjechac do szpitala dopiero mowi sie trudno a relaksu ci zazdroszcze niestety u mnie sie nie da bo nawet jak sie zamkne w pokoju to zaraz ktos przylatuje mamo on/ona mnie bije ...
ale ciaza spoko
Gin kazał mi dużo chodzić tylko nie wiem jak przy takim deszczu
dobrze Ci, ale ciesz sie kobieto, póki możesz, niedługo rozpusta się skończy hehehe