reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Magni bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za Twojego Brunka, będzie dobrze, musi byc dobrze!!! Trzymaj się kochana, jesteśmy myślami z Wami..

Maleństwo gratuluje zdania wszystkich egzaminów, teraz odpoczywaj przed wielkim dniem.

reklama
Magni, ja również pomodlę się o szybciutki powrót Bruna do zdrowia. A Ty, kochana, po prostu przy nim bądź. Wiem, że najgorsza jest ta bezsilność, że nie możesz mu pomóc, ale sama świadomość, że ktoś go kocha i się o niego martwi może zdziałać więcej niż najlepsza terapia. Trzymaj się, dasz radę!

Witam czerwcowe mamusie :) Pisalam do was jakis czas temu, ze pewnie podziele wasz los mimo, iz termin mialam na maja Tak wiec, moja pociecha przyszla na swiat we czwartek tj. 4.06.09 o 18.25 Porod silami natury. Majeczka wazyla 3755 i miala 54 cm dlugosci :-D Od piatku juz jestesmy w domku ale zabiegana jestem i czasu nie bylo zeby cos napisac Wszystkim oczekujacym zycze powodzonka:tak:

Witam czerwcowe mamusie :) Pisalam do was jakis czas temu, ze pewnie podziele wasz los mimo, iz termin mialam na maja Tak wiec, moja pociecha przyszla na swiat we czwartek tj. 4.06.09 o 18.25 Porod silami natury. Majeczka wazyla 3755 i miala 54 cm dlugosci :-D Od piatku juz jestesmy w domku ale zabiegana jestem i czasu nie bylo zeby cos napisac Wszystkim oczekujacym zycze powodzonka:tak:

Wielkie gratulacje :-)

Ciekawe co z Dorotka nic sie nie odzywa????

Mialam dzis nie jesc truskawek ale nie powstrzymalam sie i poprosilam mame zeby kupila jak bedzie wracala do domu ehhh.... uzaleznienie truskawki i bb :-D

reklama
Do góry