reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Dziewczyny nie wiele z nas chyba ostalo, ja codziennie was czytam i mam juz napisac, ale jakos ostatnie dni bylam tak zmeczona, ze nie pisalam. Ale malo nas juz czerwcowek ostalo? Ja mam termin dopiero na 21 czerwca, i tak jak tydzien temu czulam skurcze i wszytsko, to teraz cisza, czuje sie dobrze, lekko ciagnie, brzuch sie napina, cos zakuje czy zaboli ale to koniec.
A widzę ze u was tez dobrze dziewczyny? Czekacie dzielnie... i o truskawkach rozprawiacie :)

Musimy być cierpliwe ja też termin mam dopiero na 20 ale nic nie zapowiada wcześniejszego rozwiązania choć wczoraj i przedwczoraj miałam takie skurcze że myślałam że się zaczyna wszystko mnie bolało chodzić nie mogłam nawet a wieczorem jak ręką odjął śladu nie ma po skurczach cała noc przespana nic mnie nie bolało ale już coraz bliżej niż dalej noże załapiemy się na zodiakalnego raka;-):-D co ma być to będzie dzieci nasze same zdecydują

Kochane mam wiesci od Martusi nadal 2 w 1 w czwartek ma sie stawic na wywolaniu narazie jest bez neta ale bardzo teskni i wszystkie was pozdrawia :))
A właśnie ciągle się zastanawiałam co u Martusi myślałam że tuli już synka .Martusia my też tęsknimy czekamy na szybki powrót do nas a wtedy pewnie już z maluszkiem.

Dorotka córeczka śliczna.:tak:

reklama
Hej kochaniutkie :-)
Ja jakos przetrwalam noc ale meczyly mnie skurcze, sikanie, bol w kroczu i krzyzu myslalam ze zwariuje, do tego od rana czuje sie jakbym miala okres tylko kolor nie ten jakis nawal sluzu.
I mam chcice na truskawki przez to ze wczoraj nie zjadlam grrrr..............
adapterek -dzsi wazy dzien trzymam kciki :-)
Martusiu- trzymamy kciuki i rowniez pozdrawiamy :-)
Dorotko- sliczna corcia :-) :-) :-)

Hej Mamunie
ja jeszcze przed wyjściem do szpitala (jakoś mi się tam nie spieszy) !!!
Dopijam kawusię i lecę, ale przez tę chwilkę jeszcze będę z Wami ;-)
Słonecznej środy :-)

Kabaretko ja mieszkam na Skarbka

Witam:) za mną nie przespana noc :(:(:( uciekam jeść śnaidanko i trzeba się wziąść za sprzątanie po remoncie:baffled: jak sobie pomyśle ile tego jest to aż się wszystkiego odechciewa :) pozniej mam wizyte i ginekologa...jak wróce napewno dam znać :) :tak: Życzę mamusiom udanego dnia :)
Dorotka śliczniutką masz córcie :)

Czesc dziewczynki :-)

Witam sie z rana , pogoda nie nastraja za dobrze ale co zrobic.

Martusiu a ja tez juz myslałam ze tulisz synka. Czuje ze tak jak ty bede szła na poród indukowany, no ale czas pokaze.

Dorotko mała Joasia jest słodziutka:-)

Adapterku trzymaj sie dzielnie moze niebawem utulisz juz swojego dzidziusia, trzymam kciuki :-)

Ja tez myslałam, ze wczoraj to juz cos sie u mnie ruszy znów miałam skurcze takie dosc regularne nawet mamie powiedziałam zeby miała telefon obok siebie bo napewno bede dzwoniła.Ale wszystko przeszło , tak jak myslałam bo skurcze które mam nawet te co zaczynaja byc regularne wcale nie bola wiec to nie moze byc jeszcze TO.

Cos czuje ze mała czeka na tatusia a przyjdzie w sobote i jak on to mówi napewno z soboty na niedziele zawiezie mnie na porodówke hmm.... niezle to sobie wymyslił.
Ale ja czuje ze najpredzej to pójde za tydzien w czwartek na poród indukowany wrrrr a tak bym nie chciała.....

Miłego dnia brzuchatki :-)

Witam na nadal 2w1. Mój maluch chyba czeka na weekend. Bo wie,ze z mamą nerwuską to do porodówki może nie dojść. Och jak ja nie lubię samotnych nocek- i wtedy zawsze się coś dzieje. Tak się zastanawiam ile po terminie sie zgłosić. Brzuch mam tak nisko,ze dosłownie między nogami-mam taką ogromną przerwę miedzy biustem a brzuchem. A w dodatku mały wczoraj tak mocno się ruszał całą noc- aż się o niego bałam.

reklama
. Tak się zastanawiam ile po terminie sie zgłosić. Brzuch mam tak nisko,ze dosłownie między nogami-mam taką ogromną przerwę miedzy biustem a brzuchem. A w dodatku mały wczoraj tak mocno się ruszał całą noc- aż się o niego bałam.

lenka mój gin kazał mi sie zgłosic do szpitala rano 6 dni po terminie, czyli ja mam termin na 12 bede szła do szpitala 18 chyba ze cos sie wydarzy do tego czasu.....moja mała przedwczoraj to prawie sie nie ruszała a wczoraj to myslałam ze mi z brzucha wyskoczy.

Mi jak gin kazał liczyc ruchy po kazdym posiłku przez godzine i jak bedzie mniej niz 5 to jechac do szpitala a jak bedzie ich wg mnie za duzo tez jechac . Ale to koncówka wiec mysle ze nasze dzidzie tez juz zmeczone w tych brzuchach i mało miejsca do ruszania sie. Mysle ze jakby mnie cos zaniepokoiło pewnie jechałbym, ale cos czuje ze w weekend duzo nas sie posypie....

Do góry