reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Hello:)

u nas tez sylwek bez pobudki :) raz kweknał i spał dalej:) cud chłopiec!

Tymus płacze bardzo rzadko i dzis jest wielki płacz,bo idzie mu pierwszy zabek! prawa górna jedyneczka! widac juz przez dziasełko wiec pewnie jutro bedzie na wierzchu. bidulek sie meczy! kupilam czopki i juz dałam jeden,bo w zyciu tak nie plakal(no moze przy szczepieniach).

goniasobol- witaj:) moj dobry znajomy ma corcie Maje z 15 czerwca :)
pozdrawiam :-)

reklama
No to jestem....
Byliśmy całą rodzinką na Święta i Sylwestra u mojej kuzynki w Hiszpanii. Co prawda nie spędziliśmy Świąt tak jak polska tradycja nakazuje ale mimo to było po prostu cudownie. Pojeździliśmy troche po Hiszpanii a później wygrzewaliśmy się na słoneczku. Na maxa mieliśmy 27stC a najmniej 16 takze tak czy siak to i tak chodzilam w bluzkach bez rękawa :-D
Fifi przeszcześliwe dzicko, które nie musiało męczyć się w swetrach, kurtkach i czapkach. :-) Prowadził 2 razy "samochód", bujał się na dinozaurze a jak zabieraliśmy go z tych atrakcji to nie był zadowolony:wściekła/y: (foty na zamknietym)
aaaaa zapomniała bym o najważniejszym.... mojemu synkowi pierwszy ząbek przebił się w Hiszpanii i nauczył się tam pełzać hihihi jak narazie do tyłu:tak::-D

Witam:-) moja córcia to prawdziwy gryzoń;-) wczoraj pojawił się piąty ząbek, na szczęście przechodzi to dość spokojnie. Jest troche marudna ale bardzo dzielna :-)
Najfajniej wspominam pierwszy, zaskoczył mnie bardzo:) i wtedy zdałam sobie sprawę że to nie jest już to samo malutkie dzieciątko co 6 miesięcy temu. ech jak ten czas szybko leci...:)

Ostatnia edycja:
kamireszel- zazdroszczę tej Hiszpani...az sie rozmarzyłam...u nas jak Tymo skonczy roczek to chyba lecimy do Palermo- wlasnie zima...ech...a tu mróz za oknem brrrrrr...:szok:

Podobno ja miałam też wczesnie ząbki ale mi rosły powoli ,jeden za drugim:-) a u niej w ciągu miesiąca -pięć.Przyznam szczerze,że nie spodziewałam się że jej tak szybko będą rosły,przeszkadzają jej ;-) w końcu coś nowego, na szczęście nie wie jeszcze jak ich używać;-) czasami mnie delikatnie ugryzie ale da sie przeżyć:-)

Ostatnia edycja:
hihi gryzon maly. wazne,ze lekko przechodzi!

Tymo nauczył sie dziąsełkami odgryzac sobie kawalki chrupka czy pietki od chleba- na poczatku je ciagle memlał w buzi i na podniebieniu sie przyklejały(musialam palcem wyjmowac) ale jakos po miesiacu nauczył sie odgryzac-memlac- połykac. Jestem z niego dumna :)

uciekam do sypialni na jakies tv , spokojnej nocki zycze!

Witajcie!

KAmi, witaj kochana, super, że wyjazd udany :-)

U nas na razie zębów nie widać, choć "idących widzę 6 :szok: ale pierwsze będą dolne jedyneczki, bo już im mało brakuje do wyjścia. Anula nie marudzi, jest przekochana ;-) noce przesypia całe.

Teraz cieszę się ostatnimi dniami na urlopie... wykorzystuję je na maxa, codziennie jestem z małymi na dworku, a później, bawię się z Anią, a z Julką rysujemy czy układamy budowle z klocków.

Całe dnie ejstem z nimi sama i na wieczór jestem ledwo żywa...

A co tam u Was?

Dzien dobry:)
my juz po basenie, myslalam,ze po przerwie swiatecznej zapomni co to duza woda ale nie:-)

nocka tez bez pobudki i dzis po bolu dziasełek nie ma sladu, cos mi sie wydaje,ze to zabkowanie bedzie dlugodystansowe...:baffled:

pozdrawiam:)

reklama
Hej. Moja córcia pływa ale tylko w wanience;-) Myślałam o basenie ale boję się że jest za zimno... poczekam aż będzie cieplej:-)

Do góry