Moja Gabi ma nakladke z dora 2 nocniki....i sika na ubikacje,nocnik uzywa tylko jesli kupke robi bo wiadomo musi dluzej posiedziec,na nakladke tez nie chce,chyba uwaza sie juz za dorosla....:-)
Niemartwcie dzieciaczki jak beda gotowe to pozniej juz pojdzie szybciutko,mala zaczela przychodzic do mnie jak miala mokro i jak sikala to kucala,wiec zdjelam jej pieluszke w ciagu dnia i przestalam zakladac,pytalam co pare minut czy chce siku meczace bylo dla niej i dla mnie,ale z szybkim skutkiem

Jedziemy w maju do Polski i nie chce mi sie tych pieluch tachac,ale i tak wiem ze w nocy pewnie bedzie sikac jeszcze dlugo bo pije strasznie duzo,mleko wode a w nocy nad ranem czesto jeszcze chce pic,nie mam serca jej wybudzac na siku,w koncu kiedys zalapie i w nocy z Vika tez tak mialam w dzien przestala sikac w pieluszke jak miala 15 m. a w nocy dopiero kolo 3 lat:-)
Na drugim zdjeciu krolestwo Viki,Gabi chyba tez kupimy podobne naklejki nad lozko bo te same sobie dziewczyny wybraly ale sa za male,Gabi pokoik bedziemy malowac w sobote wiec wiele sie jeszcze zmieni