reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

:-) Witam
zgadza się Oli dzisiaj urodziła po 9 :-)

ja moją córkę puściłam dzisiaj przed kąpielą z gołą pupą, postawiłam jej nocnik i poszłam do kuchni. Przyszła do mnie coś mi pokazać a za chwilę odwraca się i do pokoju leci krzycząc szybko nocnik i no faktycznie usiadła i zrobiła siusiu (dwa razy) tylko kurcze tak jest jak ma gołą pupę a jak sa majteczki to w majtki siusia :confused: nie wiem może jutro cały dzień z gołą pupą będzie latała oczywiście o ile będzie ciepło ..

Ostatnia edycja:
reklama
No a ja ciagle czekam na moment jak Piotrek bedzie mówił. Kurcze jak tak czytam co Wasze pociechy robią, to mi się głupio robi, bo Piotrek ciagle nosi pampersy, sam nie je. Chociaz mówi nie ma - mówi ma i rozkłada rączki, jakies dwa dni temu zaczął mówić koko czyli oko.
Ach zazdroszczę Oli.B tego momentu przytulenia swojego dzieciatka po porodzie. Dla mnie były najwspanialszymi momentami w moim życiu.

Ach zazdroszczę Oli.B tego momentu przytulenia swojego dzieciatka po porodzie. Dla mnie były najwspanialszymi momentami w moim życiu.

:no:ja niestety niewiem co to znaczy bo Oskarka tylko mi pokazali i odrazu zabrali zobaczyłam go dopiero rano a dotkłam rączki po tygodniu :-(, no ale było minęło :tak: teraz miziamy sie dowoli :tak:

witajcie

co do nocnikowania... u nas nadal bez zmian, czytaj nadal z pieluszką, choć widzę pewne niewielkie światełko w tunelu... mała sygnalizuje swą potrzebę tzn. trzyma za pieluszkę i mówi sisi, jednak gdy jej ją zdejmuję i sadzam na nocnik to jest za późno, bo właśnie zrobiła do pieluszki. a jak lata bez pieluszki to sika wszędzie tylko nie na nocnik... no cóż... chyba jeszcze potrzebuje czasu by załapać o co to chodzi z tym sikaniem. Co do mowy... jest średnio, używa wiele słówek, ale nie łączy je w zdania. We wrześniu idzie do przedszkola, mam nadzieję, że zrobi postępy.

reklama
Do góry