Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki Gosiu po raz kolejny za pocieszenie :-) muahhhh :**natucha11 no ja też sie trochę martwię bo zanim się okazało że jestem w ciąży leczono mnie na zapalenie mięśni i zapalenie dróg moczowych...no ale że COŚ mi nie dawało spokoju to nie brałam antybiotyku tylko pyralginum(albo AŻ!!) i teraz się martwię:-(ale ginka mówi ze nie ma co wpadać w paranoję, więc staram się o tym nie myśleć
Jak już ktos tu pisał na tym forum- nasze maluszki są silne!!!
:-) Nie my jedne nie wiedząc o ciąży zażywałeśmy leki takich przypadków jest dużo, więc nie ma się co martwić na zapas;-)
A jeśli chodzi o "czarne myśli" wieczorami, to mialam talk w pierwszej ciążyi znalazłam sposób- w myślach ustawiałam mebelki dla dzidzi albo kompletowałam wyprawkę hihi Przyjemniejsze myśli wieczorem to i sen lepszy
![]()

Dziewczyny zaczynam świrować chyba wy wszystkie macie mdłości a ja nic zero tylko czasami nie mam apetytu az mi glupio byc na tym forummoze cos jest nie tak

oj tak Natucha11 masz racjeWogóle mi tak raźniej z wami dziewczyny!!!!!!!! niby tyle kilometrow nas dzieli, nie znami się nie widziałysmy, ale jakas wiez zawsze sie rodziWiec DZIEKI ze jestescie!! :-):-):-):-)
Spokojnie też mnie te przyjemności;-) omijają póki co![]()
Dziewczyny zaczynam świrować chyba wy wszystkie macie mdłości a ja nic zero tylko czasami nie mam apetytu az mi glupio byc na tym forummoze cos jest nie tak

Dziewczyny, może któraś z Was ma podobny problem, otóż mam problemy z kręgosłupem, cierpię na "przepuklinę kręgosłupa".
Jakiś rok temu neurochirurg powiedział mi że jeśli nie poddam się operacji a zajdę w ciążę to będę zwijała się z bólu, dodał też, że nie mogę za dużo przytyć i że raczej rodzić naturalnie nie będę. No i operacji się nie poddałam, bo boję się operacji na kręgosłupie, mam koleżankę, która po takiej operacji nie chodzi.
Przeszłam dwie rehabilitacje i nie narzekam, ale dużo ćwiczę, a raczej ćwiczyła do czasu aż dowiedziałam się że jestem w ciąży.
Nie wiem teraz czy iść do tego neurochirurga zapytać co teraz czy czekać, bo może kręgosłup nie zaboli.