• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Mam dylemat,pomóżcie...

Moge mieć dzis usg (po cichu) żeby sprawdzić ilość fasolek,ale wizyte mam 29,więc to za 2dni i nie wiem czy iść i za 2dni znowu,czy lepiej poczekać...co myślicie?

:-) dwa dni chyba wytrzymasz :-):-). Jak się czujesz? Podobnie jak w ciąży z chłopakami?
całkiem dobrze na razie się czuje pfu pfu pfu odpukać,ale chyba inaczej niż z bliźnakami,zawsze miałam cerę jak pupcia niemowlaka zero trądzika,a teraz juz delikatnie wysypuje(podskórne)na czole...mdłości tylko chwilowe, na razie nie wymiotuje,skurcze przeszły oby tak do końca:tak:Za miesiąc mam zamiar iść na wakacje do pracy:-)

W sumie nic nie zmieni,chodzi tylko o moją niecierpliwość:-D

mamokubulki - serdeczne gratulacje ...Niech Antos zdrowo rosnie, da Wam mnóstwo radosci i milosci....Gratulacje dla dumnego starszego brata....A Antos dal Ci przepiekny prezent na Dzien Matki :-) ....i urodzil sie w moje urodziny - zuch chlopak :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry