reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja chyba bym poczekałaMam dylemat,pomóżcie...
Moge mieć dzis usg (po cichu) żeby sprawdzić ilość fasolek,ale wizyte mam 29,więc to za 2dni i nie wiem czy iść i za 2dni znowu,czy lepiej poczekać...co myślicie?
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Mam dylemat,pomóżcie...
Moge mieć dzis usg (po cichu) żeby sprawdzić ilość fasolek,ale wizyte mam 29,więc to za 2dni i nie wiem czy iść i za 2dni znowu,czy lepiej poczekać...co myślicie?
:-) dwa dni chyba wytrzymasz :-):-). Jak się czujesz? Podobnie jak w ciąży z chłopakami?
ciekawe czy mama Kubusia rozpakowana już ???
milusia21
Fanka BB :)
całkiem dobrze na razie się czuje pfu pfu pfu odpukać,ale chyba inaczej niż z bliźnakami,zawsze miałam cerę jak pupcia niemowlaka zero trądzika,a teraz juz delikatnie wysypuje(podskórne)na czole...mdłości tylko chwilowe, na razie nie wymiotuje,skurcze przeszły oby tak do końca:-) dwa dni chyba wytrzymasz :-):-). Jak się czujesz? Podobnie jak w ciąży z chłopakami?

W sumie nic nie zmieni,chodzi tylko o moją niecierpliwość

Niosę pięknie wieści:
Wczoraj tj. 26 maja o godzinie 23:20 powitał ten świat ANTOŚ! Z wagą 3310 i wzrostem 56cm!!!!
Jest cudny dostałam zdjęcie!!!
Mamusiu Kubulki i Antosia! Kochana jeszcze raz najszczersze gratulacje!!!!! Antosiu witaj na tym świecie! Rosnij zdrowo! Wracajcie szybciutko do domku!
Wczoraj tj. 26 maja o godzinie 23:20 powitał ten świat ANTOŚ! Z wagą 3310 i wzrostem 56cm!!!!
Jest cudny dostałam zdjęcie!!!
Mamusiu Kubulki i Antosia! Kochana jeszcze raz najszczersze gratulacje!!!!! Antosiu witaj na tym świecie! Rosnij zdrowo! Wracajcie szybciutko do domku!
Kasiek1983
Fanka BB :)
Mamo kubulki - serdecznie gratuluję! najpiękniejszy prezent jaki można dostać na dzień matki to narodziny dziecka... witaj na świecie Antosiu! 
zyrraffka
Szczęśliwa mama
mamo kubulki- serdeczne gratulacje!! Antosiu witaj na swiecie
)) cudowny prezent na dzień mamy 
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
mamokubulki - serdeczne gratulacje ...Niech Antos zdrowo rosnie, da Wam mnóstwo radosci i milosci....Gratulacje dla dumnego starszego brata....A Antos dal Ci przepiekny prezent na Dzien Matki :-) ....i urodzil sie w moje urodziny - zuch chlopak :-)
reklama