reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
My robiliśmy tak ( oczywiście z wielkim krzykiem) najpierw woda morska, aspirator, a na koniec Nasivin i na jakiś czas był spokój. Bidulek się męczy. Ciocia tula mocno:tak:

My robiliśmy tak ( oczywiście z wielkim krzykiem) najpierw woda morska, aspirator, a na koniec Nasivin i na jakiś czas był spokój. Bidulek się męczy. Ciocia tula mocno:tak:

robilam tak samo.plus do tego masc na plecki i klate chyba pulmex czy jakos tak,i masc majerankowa pod nos - tak lekarka kazala,
a nos mial tak zapchany ze nie mogl ani pic z butelki,bo jak buzie mial zamknieta to nie mial jak oddychac,i w nocy byl placz bo spac i oddychac nie mogl;/

zyrraffka - ja też tak robiłam najpierw woda morka, potem na kilka minut na brzuszek żeby ściekło , potem frida (teżz wielkimi oporami) potem kropelki też Nasivin używamy i na konieć pod noskiem smarowałam maścią majerankową.....Całujemu mocno Łukaszka....oczywiście Polcia całuje mocniej... :-)...Zdrówka dla mojego zięcia....
Czemu nikt mi wczoraj nie przypomniał że Byłam umówiona w SPA....Kurczątko, obudziłam się dziś z rana i.....sobie przypomniałam....SKLEROZA.....Zadzwoniłam dziś rano, przeprosiłam, zwaliłam winę na ubytki w mózgu po ciąży i porodzie :-D i pani (bardzo miła) stwierdziła że mogę przyjśc w ten piątek...Chyba sobie gdzieś na scianie markerem to zapiszę.....!!!!!!!!!
Dla Martynki (lasposy)
i Jakuba (Cobry)
Najlepsze życzonka z okazji miesięcznicy!!!!
Samych radości w życiu!!!!

Ostatnia edycja:
robilam tak samo.plus do tego masc na plecki i klate chyba pulmex czy jakos tak,i masc majerankowa pod nos - tak lekarka kazala,
a nos mial tak zapchany ze nie mogl ani pic z butelki,bo jak buzie mial zamknieta to nie mial jak oddychac,i w nocy byl placz bo spac i oddychac nie mogl;/

u mnie jest tak samo, nawet jak mu oczyszczę to i tak zapchany za moment, ciężo mu z pierś ssać:(( do tego zęby idą masakra.

dziękujemy agi i Polciu, o Ty zapominalska, o takim wydarzeniu zapomnieć, hih dobrze, ze mogłaś jeszcze przełożyć na inny dzień:))))

kubus dziekuje:D
moj maly mial taki katar 11dni...
podobno katar leczony i nieleczony trwa 7,ale my mielismy 11.
na widok fridy mlody zaczyna nawet teraz plakac,a ja myslalam ze przy zaciaganiu jej,moje tytoniowe pluca wyskocza mi na wierzch

reklama
Do góry