reklama
Widzę, że atmosfera pierdząco gilkowa))

Milka dzielna, nawet nie wiesz jak bardzo
Ale ostatecznie to babcia nie chce nas puścić do Wrocławia z powrotem, już dzisiaj się podobno kilkanaście razy pytała dlaczego nas niema i kiedy wrócimy... coś czuje że już też jej pamięć zaczyna szwankować.
Za to jak widzi małą to się cieszy strasznie, zresztą z wzajemnością, ta aż rączki wyciąga
Ale ostatecznie to babcia nie chce nas puścić do Wrocławia z powrotem, już dzisiaj się podobno kilkanaście razy pytała dlaczego nas niema i kiedy wrócimy... coś czuje że już też jej pamięć zaczyna szwankować.
Za to jak widzi małą to się cieszy strasznie, zresztą z wzajemnością, ta aż rączki wyciąga
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
milka odmroziłam :-(
kasiek Widzę po suwaczku, że waga ładnie spada
klementinka hehe, uroki ciąży ;-)
I nie pojechałam do rodziców, muszę się w takim razie szykować do wcześniejszego snu. Ale najpierw ćwiczenia
kasiek Widzę po suwaczku, że waga ładnie spada

klementinka hehe, uroki ciąży ;-)
I nie pojechałam do rodziców, muszę się w takim razie szykować do wcześniejszego snu. Ale najpierw ćwiczenia

Kasiek1983
Fanka BB :)
Perfecta - jesteś kochana, jestem jestem... trochę zajęta, ale później poczytam więcej!
Zdec - witaj! już się martwiłam co się stało z Tobą! gratuluję postępów Natalki!
Gosiagro - tak, ja strój Ty sweterek... oby to pomogło! zwróć uwagę na mój suwaczek!!! coraz lepiej!!
Konniczynka - spada spada, ale w tempie żółwia
Zdec - witaj! już się martwiłam co się stało z Tobą! gratuluję postępów Natalki!
Gosiagro - tak, ja strój Ty sweterek... oby to pomogło! zwróć uwagę na mój suwaczek!!! coraz lepiej!!
Konniczynka - spada spada, ale w tempie żółwia
liliti
czesc ja tylko na chwilke
\Sonia opanowała do perfekcji chodzenie na czworaka do przodu, przemieszcza sie z predkoscia swiatła i nie ogarniam tego hehehe, do tej pory umiał tylko do tyłu hihi i to powolutku co chwila przysiadajac a teraz nie do zatrzymania, przebiera na przemian rękoma i nogami szok juz sie boje jak zacznie chodzic
my za tydz na osiemnastke kuzynki syna, dam mu kase bo zbiera na prawko;-)))
ide do łóżeczka papapa
\Sonia opanowała do perfekcji chodzenie na czworaka do przodu, przemieszcza sie z predkoscia swiatła i nie ogarniam tego hehehe, do tej pory umiał tylko do tyłu hihi i to powolutku co chwila przysiadajac a teraz nie do zatrzymania, przebiera na przemian rękoma i nogami szok juz sie boje jak zacznie chodzic
my za tydz na osiemnastke kuzynki syna, dam mu kase bo zbiera na prawko;-)))
ide do łóżeczka papapa
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Witajcie :-)
A ja się wpadłam pochwalić, że wychodzi nam druga górna dwójeczka :-)
Życzmy z Hanią miłego wieczorku
A ja się wpadłam pochwalić, że wychodzi nam druga górna dwójeczka :-)
Życzmy z Hanią miłego wieczorku
Kasiek1983
Liliti - gratki dla Sonii
mały "speedy gonzales" 
Kasiulka - Hania ma już tyle tych perełek! super!
KasiaJ. - Fifi w "Twoje Dziecko"??? ale super! jak to się stało? i niech ktoś wrzuca tę stronkę bo chcę luknąć!!!
Kasiulka - Hania ma już tyle tych perełek! super!
KasiaJ. - Fifi w "Twoje Dziecko"??? ale super! jak to się stało? i niech ktoś wrzuca tę stronkę bo chcę luknąć!!!
reklama