reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
na-tuska - nie ma co porównywać... Moja mała najbardziej tu do tyłu jest i jakoś się tym nie przejmuję. Jeszcze ma na wszystko czas i jeszcze się wszystkiego nauczy:-) Super że dzieciaczki zaczęły ci do nocniczka robić:-) A to Filip jeszcze z pampersem lata? Kurcze jak ty dajesz radę dwójkę przebierać? Podziwiam i wielki ukłon:-D

mopja jeszcze nie pełza:-D znaczy bardzo sie stara :-D wtedy był dlamnie b ciezki okres ;/ dlatego pewnie sie tym przejmowałam teraz sie tylko ciesze z moich bąbli :-)
Filip jeszcze nie ma 2 lat wiec ma czas zeby nauczyc sie zyc bez pieluchy, tzn było juz wszytsko na dobrej drodze ale miał zabieg sklejki/stulejki i sie posypało nawet ni pozwalał si przewinąc albo umyc ;/ przezył strasznie i bolało bardzo wiec odpusciłam nocnik teraz Emilka go uczy obsługi bo on jakby stracha miał ;P
co do 2 to nie jest takie straszne jak przewijasz to 2 od razy :p jedzenie noto szykuje razem Filip je sam a Emilke akrmie, na spacery jezdzimy podwojnym wozkiem takze nie jest to takie straszne jakby sie wydawało :-D czasami brakuje mi jeszcze 2 rak ale nie zaluję i ciesze sie ze podjelismy taka własnie decyjze i nam sie udało :-D no i rzecz jasna POLECAM :-D

ja tez czasami tak mam ze potrzebuje nabrac dystansu do tych porownan
jednak rozumie to ze kazda mama chwali sie co potrafi jej dziecko
jak zaczelam na ten temat gadac z lekarka Jasia to mi dogadala, ze rozwoj dziecka to nie wyscigi, ze powinnam cieszyc sie ze mam swietnie rowijajace sie dziecko a nie szukac dziury w caly
i ma racje
dobrze ze znowu zagladasz do nas
i gratuluje osiagniec nocnikowych
dziekuje :-)
szukałam dziury to prawda ale juz nie zmamierzam :p:p

a wiem ze asencja spodziewa sie 2 brząca ktos jeszcze ?? serdecznie gratuluje dziewczyny bo chyba Was wiecej :):) przynajmniej taką mam nadziejE :-D

jak jade 1 wozkiem a Filip sie zmeczy to wracamy tak :-D
Emilki nie widac bo był mega wiatr a i tak spaął:p
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
dsc0311y.jpg

Ostatnia edycja:
A jak u Was minęła gorączka??

gorączka była w piątek i w nocy był już spokój ale dzisiaj znowu się zaczęła:((( teraz Łukasz śpi, co chwilę strasznie kaszle. Dzisiaj chyba najgorzej się czuł od początku przeziębienia, biedny taki jakiś jakby słaby. Nic nie chce jeść ani pić, tylko co jakiś czas cyca pociągnie.

bestyja dziękujemy za reakcję bo stało się to naprawdę przykre
madzius5 jak chccesz z nami pisać pisz ale nie prowokuj innych bo nie po to jest forum a swoją drogą czy w Bytomiu czy Katowicachsą same takie osoby? i wiesz co nie wiem czy 18-sto latka może mieć coś rozsądnego do powiedzenia na temat wychowania dzieci

he???:confused::confused::confused::confused: jakim Bytomiu? Jakie 18 lat? To chyba nie do mnie było?!

reklama
Do góry