zyrraffka
Szczęśliwa mama
mówiłam ze cisza przed burzą
))
koriander gratuluję Lilijce śmigacza
))))) super
aisa gratuluję ząbka
koriander gratuluję Lilijce śmigacza
aisa gratuluję ząbka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku... macam paluchem i wymacalam... hehe
Baśce ząbek wychodzi
Normalnie cos ostrego na palcu wyczułam
Ona ma zaraz 9 miesiecy i dopiero pierwszy zabek wychodzi!
Dobrej Nocki Kobietki![]()
A jak u Was minęła gorączka??mówiłam ze cisza przed burzą))
koriander gratuluję Lilijce śmigacza))))) super
aisa gratuluję ząbka
na-tuska - nie ma co porównywać... Moja mała najbardziej tu do tyłu jest i jakoś się tym nie przejmuję. Jeszcze ma na wszystko czas i jeszcze się wszystkiego nauczy:-) Super że dzieciaczki zaczęły ci do nocniczka robić:-) A to Filip jeszcze z pampersem lata? Kurcze jak ty dajesz radę dwójkę przebierać? Podziwiam i wielki ukłon![]()
dziekuje :-)ja tez czasami tak mam ze potrzebuje nabrac dystansu do tych porownan
jednak rozumie to ze kazda mama chwali sie co potrafi jej dziecko
jak zaczelam na ten temat gadac z lekarka Jasia to mi dogadala, ze rozwoj dziecka to nie wyscigi, ze powinnam cieszyc sie ze mam swietnie rowijajace sie dziecko a nie szukac dziury w caly
i ma racje
dobrze ze znowu zagladasz do nas
i gratuluje osiagniec nocnikowych
A jak u Was minęła gorączka??
Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!Jejku... macam paluchem i wymacalam... hehe
Baśce ząbek wychodzi
Normalnie cos ostrego na palcu wyczułam
Ona ma zaraz 9 miesiecy i dopiero pierwszy zabek wychodzi!
Dobrej Nocki Kobietki![]()
bestyja dziękujemy za reakcję bo stało się to naprawdę przykre
madzius5 jak chccesz z nami pisać pisz ale nie prowokuj innych bo nie po to jest forum a swoją drogą czy w Bytomiu czy Katowicachsą same takie osoby? i wiesz co nie wiem czy 18-sto latka może mieć coś rozsądnego do powiedzenia na temat wychowania dzieci