reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

hej hej :)

Marta, Zołza
fajnie, że jesteście :)

Aneczka
, ja bym wprost powiedziała :) Ja tak mówię jeśli chodzi o ubranka. Bo mam po Jaśku, trochę sama dokupiłam i jeszcze D. dostaje od kolegi z pracy po córeczce (3 mce starszej od Ady), więc naprawdę tego sporo a ja nie mam gdzie tego upychać. Chociaż raz musiała na swoim postawić i kupiła kilka ubranek ;)
Może powiedz jej, że jak już chce coś kupić, to niech to będzie coś co Ci się przyda, np. pieluszki, chusteczki itd.

Doris
, niezły wyczyn słoikowy. Podziwiam :)

Nocka ok, Ada po wczorajszym niespaniu zasnęła o 20:30 i spała do 4 a potem do 7 :) Tylko dziś dla odmiany trochę marudna od rana. Oby cały dzień nie był taki.

reklama
nam tesciowa kupuje fajne rzeczy w second handach i w ogole nie zniszczone bo ma jakies tam znajomosci ;)) wiec sie przydają :D

my od poczatku powiedzielismy ze nie chcemyp lastikowych zabawek i inych badziewi :-)

Witam w słoneczny ranek;-)

U mnie kręgosłup został na podłodze a język leży przydeptany... chalupa ogarnieta, wszystko na swoim miejscu a mój mąż stwierdził ze skoro mam sile na generalne porządki to znaczy ze dwójka małych dzieci to dla mnie pikus i właściwie to jak patrzy na mnie to dochodzi do wniosku ze czym wiecej dzieci tym bardziej jestem zorganizowana, to jeśli czuje się na siłach to możemy pomyśleć jeszcze o jednym dziecku. Mój plan jest taki ze zaczniemy próby w styczniu, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pewnie ze jest mi chwilami cieżko ale tyle lat czekalam na swoje dzieciaczki ze w chwilach kiedy nie mam siły przypominam sobie wszystkie niepowodzenia i rozczarowania ze test ciazowy znów ujemny i odrazu pojawia się uśmiech na twarzy i wracają siły.

DORIS ja jutro bede zajmować się przetwórstwem, pomysl sobie ze ty już zapomniesz o swoich sloikach to ja dopiero się bede brała za robote.

MRSMOON ja po tym jak poziom biliribiny był w granicach 14 wiec powoli spadał, po konsultacji w CZD wiecej nie kontrolowalam; zrobiłam tylko USG główki i brzuszka wyniki są OK, Antos przybiera na wadze, kupki robi ładne, problemy brzuszkowe ma takie jak inne dzieci w jego wieku wiec postanowiłam ze nie bede fundowala maluchowi pobran krwi co drugi, trzeci dzień tylko po to ze pediatra ma taka wizje. Ja jestem za zdrowym rozsądkiem a nie pietrzeniem problemu. Całe szczęście moja pani pediatra jest lekarzem starej szkoły i tez tak podchodzi do sprawy jak ja.

KUMA co u ciebie? Jak po wizycie u lekarza?

Martusia wrzesień już tuż tuz:-)

ZOLZA a ja własnie często będąc na wsi myślałam co u was.;-)

To teraz czas na kawe i na zakupy bo trzeba obiady pogotowac.:tak::tak:

AGATA, jesteś niemożliwa! :-D Ja bym tak nie dała rady. Przy moim jednym glutku ciężko mi się zorganizować. O, a teraz, zamiast poprasować, kiedy śpi, to ja przy komputerze siedzę :-p Podziwiam Cię Dziewczyno! :-)

Mi to sie wydaje ze taka organizacja i samozaparcie to przy drugim dziecku przychodzi (no nie we wszystkich przypadkach oczywiscie) ale u mnie tez tak jest, zamiast cos porobic w domu, bo mala usnela i jest chwila to ja przy kompie siedze, nawet ubrac mi sie nie chce

Aneczka, ja też mam problemy z ogarnięciem się rano ;-) Później mam motywację, bo idziemy z małym i naszą psicą do parku, godzinny spacerek i spotyka nas wracający z pracy Tatuś :-) I dla niego chcę ładnie wyglądać, więc czeszę się, maluję i ubieram ;-)

agatka jestes niesamowita!!!!3 dziecko przy takich maluchach wow:) ja tez marze skrycie o trzecim ale to na pewno nie szybko, zreszta moj maz krzyczy ze to na pewno nie z nim heheheheh

reklama
Witam Mamuśki :-)
Mój Bąbelek ładnie zasnął, a ja się zabieram za farbowanie włosów :-) Dzisiaj w nocy Tymuś przespał 7 godzin, czyli na szczęście wrócił do swoich dobrych nawyków ;-)
Moja teściowa na szczęście nie robi Nam żadnych prezentów, ani niespodzianek, ale regularnie co miesiąc zasila skarbonek Tymka :-D Więc taki układ Nam odpowiada hehe :-) A nie macie jakichś koleżanek, żeby obdarować niepotrzebnymi rzeczami?? Zawsze to jakieś rozwiązanie, a jak nie to faktycznie allegro.
Witaj Zołza, Marta :-)

Do góry