reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

dzień Dobry :-)

Po zmianie czasu Julia wstala dziś o 7.30. jestem niewyspana, jadął w nocy chyba z 5 razy/ Do tego boli mnie gardło :-(.
Mój M śpi po nocce, ogólnie niedziela do kitu.
Sorry, że tak o sobie.
Buziaki

Mamusia....buziaczki dla Tymusia z okazji 4 miesięcznych urodzinek

reklama
Hejka! Witam się niedzielnie...u nas Malwinka zawsze wstaje ok 7,15 więc dzisiaj wstała o 6,15 i już dwa razy spała...coś mi się wydaje że będzie dziwny dzień...walczymy z katarkiem ale to nie zwalnia nas z obowiązkowych spacerów więc teraz się spacerują z mężem...a ja robię śląski obiad ( kluski + modra kapusta i bitki)...z moimi uszami tak sobie dalej nic nie słyszę...to tyle co u nas

Trasia cieszę się że już lepiej z jedzonkiem Marysi...z dnia na dzień będzie lepiej, zobaczysz!

Zebra i jak z pieskiem...postanowiliście wspólnie już co z nim....jak Mgordon chętna to już...

Doris pozytywne fluidki przesyłam :***

Anapi, Mrsmoon 5 miesięczne buziaki dla Maleństw :*

Mgordon jak sytuacja z mężem...?

Larvunia, powiem Ci, że też tak słyszałam, ale nie wiem jaka jest zależność. W kazdym razie u nas tylko to działało...

Doris, wyśpij się Kochana i weź coś na to gardło! Zdrówka!

Aestima, nawet mowy nie ma, żebym Cię nie odwiedziła :)))

Misia, u nas też katar nadal, ale ja dzisiaj nie biorę Bartka na spacer, zmierzyłam mu temperaturę ma 37,6, boję się, żeby nie wrzosła...

Plany musieliśmy zmienić, ja z Bartulkiem zostanę w domku, Olaf z Wiką na cmentarz, a Jasiek na trochę do babci..

Wywietrzyłam porządnie, i położyłam Bartka, mam nadzieję, że będzie mu się lepiej spało...

Wczoraj jeszcze miał bardzo brzydki suchy kaszel, dzisiaj, dzieki inhalacjom z soli fijzologicznej, wreszcie trochę się nawilżył od środka i zaczyna wreszcie odkrztuszać...

Marysia dołącza do grona budzących się w nocy. Dziś obudziła się 3 razy, nigdy wcześniej się jej to nie zdarzyło. Ale pogadała sobie w łóżeczku, ja udawałam że śpię, chwilę potrzymałam ją za rączkę i zasnęła. Oj ciężki ten miesiąc będzie:)
Ja dziś też mam niby wolne, M. zabrał małą na spacer ale muszę się zmobilizować i poćwiczyć. Przez tą naukę cierpi mój domek a ja nie lubię bałaganu. I pomału zaczynam się stresowac kursami. Ogólnie będzie super, bo będę mieszkać u mamy chrzestnej Marysi w Gdańsku a nasze kursy prowadzi jej mama więc mam fory hehe:) No i wiadomości z pierwszej ręki. Ale jednocześnie bardziej mi przed nią głupio jak czegoś nie umiem. Trafimy na jeden wolny dzień, 11.11 i mam nadzieję, że pogoda pozwoli nam na wycieczkę nad morze, choć na chwilkę.

Misia u nas dziś kurczak w warzywach, czyli to co zawsze ostatnio:)

Doris Marysia też wstała godzinę wcześniej przez tą zmianę czasu, a a przez to czatowanie przy łóżeczku przez pół nocy jestem nieprzytomna. Ale ogólnie nie narzekam, bo u mnie to pojedyncza noc a u was od dłuższego czasu tak bywa. Szczerze współczuję. Ja z tych, którzy jak się nie wyśpią to są bardzo źli:)

Zebrra jaki śliczny ten piesek, sprawdziłam sobie w necie jak wygląda ta rasa. Może chcesz się zamienić na kota? :)

zapomniałam dopisać

Anapi, Mrsmoon dla waszych dzidziolków rózwnież buziaki z okazji 5 miesięcy

Misialina.
..dziękuję. jakie kluski robisz na obiad?

Larvunia....już rozprowadzasz szyciaki na allegro:-)?

Aestima, Blusia, Zeberka, Traschka...witajcie :-)

Zajrzalam sobie do gardła, masakra...góry skaliste tam mam i na języku, wszędzie :-(. Pojechałam do apteki i babka dała mi Sebidin Plus.....mam nadzieję, że pomoże

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to bankowo skok, u nas trasia tak samo było- nagle, pewnej nocy obudził się 3 razy i tak już zostało (a czasem i 6 razy...:szok:) To już przeszlo 2 tyg. Kiedy koniec?????????:-(

Trasia, dzięki, kota juz miałam, ale ja nie jestem kociarą :) Wolę psy zdecydowanie :)

Aestima, włochaty bliźniak Bartka cudowny :) Ale uwaga, uwaga, my niedługo robimy pierwsze strzyżenie, bo grzywa w oczy wchodzi :)

Dziewczyny, przypomniałam sobie... Wczoraj dostałam katalog z pobliskiej apteki i jest tu preparat na afty - żel i płyn do płukania. Zaraz poszukam w necie...
Lips, żel na afty, 10 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Lips, płyn na afty, 120 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

W aptece "świat zdrowia" po 6,99zł za sztukę...

Larvunia[/B]....już rozprowadzasz szyciaki na allegro:-)?

tja... mam wystawione, ale jakos nie chca schodzic, za to poza aukcja 2 poduchy sprzedalam i mam zamowienie na kolejne (jedna z Was kupuje ;-)) i "przeciag" i kot szyciak ma swoj domek juz ;-) Narazie mialam przerwe w tworzeniu, musze nici mocniejsze kupic. Chcialabym pufki dla dzieciaczkow robic, oraz pufy SAKO mam juz wizje :-):-);-) JAk sie nie sprzedadza to bede ja miala, fajna sprawa :tak:
cos takiego :
http://allegro.pl/maxi-sako-xxxl-najwygodniejszy-wsrod-foteli-pufa-i1880494069.html
http://mojmalyswiatrobotek.blox.pl/2009/10/Jak-uszyc-pufe-sako.html
oraz takiego...
http://www.tipy.pl/artykul_10973,jak-zrobic-pufe.html

reklama
Do góry