reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Katamisz...dzięki za pamięć ale gdybym ja miała przyjechać i tak jak Wy miałabym średnio 250 km w jedną stronę to musiałabyście się spotkać np. w Poznaniu....niestety w większości jesteście z centrum Polski a ja mieszkam 100 km od morza :-(

reklama
doris właśnie ogarniam mapę i tak też pomyślałam o okolicach Poznania...Ale dziewczyny z Wa-wy miałaby dalej raczej tym razem...kurka

asinka - mna sie nie sugeruj mi zakatek sie po prostu wizualnie bardziej podobał :) ale wiesz ty jestes mózgiem operacji wiec sie zgodze ze wszystkim co wybierzecie :) byleby juz był maj :D
i tez wole staruszków niz bahorki szkolne bo mnie dzis tu takie dobijaja gra o 22 w piłke na korytarzu ghrr... kiedys po prostu zaczne do nich strzelac bo opierdo.. nic nie działa.. albo posmaruje schody smalcem to sie pozabijaja i bedzie spokoj ghr... a tak ogolnie to lubie dzieci :-D:-D

Ostatni zlot byl pod Koninem:-) a do Poznania my jak my, bo jest autostrada, ale dziewczyny z poludnia i wschodu mialyby daleeeko. Doris hop w samolot i do Wwy:-) moge Cie nawet przenocowac
a co do szczepien- regularnie czytam mrozace krew w zylach historie...i plakac mi sie chce nad kazdym dzieckiem...dodatkowo przekladam to na nas, tym bardzie ze po dwoch hexach Maja miala guza na raczce przez ponad m-c za kazdym razem mimo okladow

Hejka!
Ja umieram :-( znowu mam problemy z ciśnieniem i przy tym z okropnym bólem głowy :-( byłam w piątek u lekarza i dostałam tabletki, ale źle się po nich czuję - jeszcze większy ból głowy i mdłości, ale muszę wytrzymać do poniedziałku. Tragedia...

asinka współczuję Ci bardzo! Jakoś mi umknęło, że masz z cieśnieniem jakieś jazdy. A brałaś już kiedyś tabletki na te sprawy?

Do Poznania to byśmy mieli tak zwany rzut beretem:-)Ale nam i tak pasuje to co ustalone - mojego M.tak ciągnie w mazowieckie, że gotów spędzić wiele godzin za kółkiem;-)

ironia :rofl2:

dobry dzionek ! pierwsza :-)))

asinka rozumiem ze w librze byloby wiecej miejsca dla nas tak? - to pewnie lepiej tą libre - biedniej to wyglada ale co tam :) ważne ze razem - my pewnie zostaniemy tez troche dluzej i moze przerzucimy sie do tego zakatka po zlocie i zrobimy sobie mały urlop :-D

ja dziś musze sie zmobilizować szybko do pracy bo o 15 lece po Beneczka a jutro idę popracowac do księgowej - w ramach zdrowotności i odpoczynku psychicznego od firmy zahaczyłam sie u znajomej księgowej :-D

ej halo gdzie felcia i reszta marud? :) ja tu chcialam przerwe w pracy zrobic z kimś pogadać a tu puchy takie że szoook :)

ząb albo zatoki mnie bolą auuu...

reklama
Do góry