reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

My dojechalismy po 17, Maja spala praktycznie całą droge. Niestety widze ze przemarzla wczoraj mocno bo dzis glut do pasa, jak kichnęła w sklepie to nie wiedzialam czym to łapać :p
U mnie upał, jak dojechalismy to od razu ściągałam te wszystkie warstwy ubrań :D

reklama
my też dojechałyśmy ok 18, Marysia oczywiście nie spała. Jakoś dała radę, ale kupiłyśmy po drodze na stacji zagadki CzuCzu:-D

Kochane mam ogrom pracy więc znikam, ae chciałam ogromnie podziekować za spotkanie, było mi niezmiernie miło poznać was/spotkać się ponownie.
Asinka i bardzo dziękuję Tobie za ogarnięcie tego wszystkiego!

PS. to niesamowite, ale wiele z was widziałam po raz pierwszy a czułam się jakby was znała od dawna, w zaadzie wszyscy byli dokładnie tacy, jak sobie wyobrazałam:)

Trasiu nie ma za co :-) mam nadzieję, że wszystko było ok. I w sumie mam podobne wrażenia tak jak Ty :-) czułam się jak wśród swoich :-)

i ja:-) było SUPER,wrażenia niesamowite:) a mi nie wszytsko sie sprawdziło, zaskoczyła mnie trasia - zupelnie inaczej ja sobie wyobrażałam,spokojną, wyważoną, niezbyt dużo mówiąca(sama sie zarzekała,że gaduł nie lubi a sama gada:-D ) reszta dziewczyn mniej więcej tak sobie wyobrażała, jak je odbierałam po postach, Jesteście Super:)

marta hmm... ja w zasadzie jestem spokojna, mówię raczej mniej niż więcej. Zaleznie od sytuacji;-)Mam takie dni, że nie chce mi się w ogóle gadać, potem może nadrabiam:)
Marcin pytał wieczorem Marysi jak było, a Marysia powiedziała, że najbardziej podobała jej się duża koleżanka, bo miała ładne różowe spodnie:baffled: matko... cóż za system wartoście hehe
Miałam pracować i tak mi się nie chce....

heheh dobre z tymi spodniami:)
:confused:
trasia nie twierdze,że jestes jakąs gaduła niewiadomo jaka, ale mówisz więcej niż sądziłam:)
jeny ty jeszcze pracować musisz, wsłoczuje
ja wróciłam i jeszcze kawe wypiłam, bo myślałam,że fikne w samochodzie zasypiałam a norbert ciagle....mamo czemu drzewa maja liście, czemu samochody nie maja skrzydeł, czemu traktor ma przyczepe itp itd

Ostatnia edycja:
auuu widze kochane ze zadowolone jestescie po wyjezdzie - jak wam sie pogoda udała?

my jeszcze domujemy, ale jutro pewnie mlody pojdzie do zlobka - takze weekend taki sobie :confused2:

z dobrych wiadomosci - udało nam sie dostac do logopedy na piatek :-D

reklama
heheeheh felka:-D:-D:-D

ironia było super:)pogoda nie była taka zła jak sie zapowiadała, na dworze było cieplej niz w pensjonacie:-D

Do góry