reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

My dopiero ok.godzinke temu zawitalismy do domu. W Poznaniu jeszcze krotkie odwiedziny u rodziny brata M.
Marta na pocieszenie napisze, ze Ninka tez dzis caly dzien wyciera wode spod nosa:/ Aerius przyjmuje od ostatniej wizyty u alerg. obawiam sie zatem, ze to jednak przeziebien a nie alergia.
Jutro z Wami popisze bo dzis juz padam.

reklama
Dobry :)

11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 49
  • 12.jpg
    12.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 50
  • 13.jpg
    13.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 54
  • 14.jpg
    14.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 15.jpg
    15.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 49
  • 16.jpg
    16.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 52
  • 17.jpg
    17.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 48
hej hej
ja walczę z obcokrajowcami...
kati, Madzioolka suuuper fotki:tak: ja moich jeszcze nie zgrałam, może dziś się uda
trasiu jak drugie oglądanie Waszego mieszkanka?
andariel powtórzę się: jupi!!!!!

zdrówka dla chorowitów

a słuchajcie co z mamąM? wieki Jej nie było

hej

mamy taka piękna alergie,że w nocy było 38,7 temperatury, biegunka i mały tak kasłał,że myślałam,że mnie zapluje:baffled: teraz troche lepiej, nie ma temperatury, ale marudzi, nie mógł usnąć:(

hej felka kartofelka i madziolka:)

Marta o kurka, niedobrze.... Maję niestety tez trzyma , tragedii nie ma ale wczorajw taki można powiedzieć upał chodiłą i mówiła że Jej zimno i zażyczyła sobie ciepłego swetra i spodni z polaru, od samego patrzenia na Nią było mi gorąco a Ona dopiero wtedy się rozgrzała ;/
No i dzisiejszy poranek zaczeła od pytania czy jedziemy dziś do Dominiki :) powiedziałam że Dominika chodzi do szkoły a Maja na to że też pójdzie :-)
Felka powodzenia z obcokrajowcami :) Nie daj się! :)

hihi dzieciaczki są cudne, Maja do szkoły;-) nie ma to jak 'uwielbienie' ciut starszej koleżanki;-)

no mogłyśmy mieć ciut lepszą pogodę na zlocie, nie narzekam, ale chodzi mi o chorowitki...
u nas dziś ma być 27 stopni!!! teraz nie ma ani jednej chmurki:-)

Ostatnia edycja:
tempratura ładnie zeszła, rano miał 37,2 czyli w miare ok. niby jestem zarejestrowana na 11 do jakiegos lekarza ale nie wiem czy isc czy poczekać, bo mój mąż mnie wczoraj nie poinformował,że lekrka mówiła,że w razie jakby cos sie dzialo to inhalować i tantum verde podac.. i nie wiem co robić:/ w ogóle mam duży dylemat z nasza przychodnią, ale to pogmatwana sprawa

madziolka boska jest jest Maja, dominika bez mrugnięcia okiem została by w domu i opiekowała sie nia, taka z niej pilna uczennica:-D a z brzuchem chyba dobrze, nie było żadnych atrakcji, więc lesera wysłaliśmy do szkoły

oj felka twarda jest i na pewno nie da sie byle jakim tam studencinom

o mały wyje, ale pospał ech

reklama
ironia u nas rota była tydzien wczesniej wiec ja tylko czekałam na dominike
bylo nas 7 w sumie plus mezowie i dzieciaczki

Do góry