reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczyny, nie mam czasu poczytać co knujecie :( tylko wpadam powiedzieć cześć ;)
Naszło mnie dziś na żurek i sałatkę warzywna z toną majonezu i od rana siedzę i dlubie ;) na szczęście żurek dochodzi tylko kiełbe muszę pokroić
Ale jestem dziś padnięta :/

reklama
Hej :-)
I ja się witam weekendowo. Wczoraj imprezowo bo ur.teściowej. I pochwalę się, że w 1,5 msc schudłam 4 kg na mojej własnej diecie :-) ale się cieszę.
Ironia 100latek dla Benka :-)
Hej Doggi :-) jak samopoczucie?

A przy okazji nie chce któraś wczasów na początku lipca w Rumunii? Muszę zrezygnować... :-:)-(

asinka bardzo ładny wynik :) 4kg to już coś :) moje samopoczucie spoko tylko potwornie zmęczona i mdłości coraz mniejsze, tylko moja cera
.. Pryszczata nastolatka ;) no i mi tak brzuch wywaliło ze spodni nie dopinam :(
Szkoda że musicie zrezygnować z wakacji :(

Ironia życzenia Dla Benia :) późne ale szczere, w końcu prawie byłam z tobą na porodowce ;)

No i życzenia z okazji dnia dziecka dla was dziewczyny (w końcu każda z nas jest dzieckiem) i dla waszych berbeci :)

dziekuje dziewczyny :) no ja juz swoich wyprowadziłam do żłobków i wreszcie moge coś ogarnąć w domu..

w tym roku dziadek przeszedł samego siebie !:szok: robił tajny projekt i nikt o niczym nie wiedział i razem z sąsiadem zbudowali benkowi domek ma drabinke, okna z okiennicami zjezdzalnie i huśtawke :szok: byłam przygotowana ze pewnie kupi coś fajnego ale żeby coś takiego sam zrobił po prostu masakra, podobno 4 dni od rana do wieczora pracowali :eek: ale efekty świetne ! benek jak tylko przyjechał zamknał sie w domku zabrał tam kanapki i siedział aż sie zciemniło :-D:-D

ja sie orobiłam jak głupi czopek przy tym przyrzadzaniu menu, kilka rzeczy wypadło bo nie było już czasu a i tak goscie przyjechali a ja jeszcze ani nie umalowana i nie przebrana bo w kuchni sie krzątałam wiec imprezka na luuzie :D

o takie cuda zrobiłam :)

IMAG0117.jpg moj maly 3latek :D
IMAG0235.jpg
IMAG0236.jpg
IMAG0237.jpg to kanapeczki z avocado jajkiem rzodkiewka i szczypiorkiem :D
IMAG0238.jpg
IMAG0239.jpg a to tort od dziadka :)

IMAG0259.jpg

doggi -z tym porodem to prawda :D michał na równi odpisywał tobie i mojej mamie hehe

a no i dodam ze zrobilam super kompot z rabarbaru przesmazanego z truskawkami :D to to czerwone ;)

Załączniki

• IMAG0117.jpg
    IMAG0117.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 62
  • IMAG0235.jpg
    IMAG0235.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 63
  • IMAG0236.jpg
    IMAG0236.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 64
  • IMAG0237.jpg
    IMAG0237.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 68
  • IMAG0238.jpg
    IMAG0238.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 63
  • IMAG0239.jpg
    IMAG0239.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 76
  • IMAG0259.jpg
    IMAG0259.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 60
Heja :-)
Ironia super imprezka :-) i niezłe cuda kulinarne na Twym stole. Dziadek stanął na wysokości zadania. Brawo!!
Co do 9.06.to jednak plany się pozmieniały, bo Sz.przyjeżdża :-):-):-) i odwożę Go wtedy do Kato pod Ikee, nie licząc faktu, że spędzę ze 4h tam bo mamy tam full service mycia auta z czyszczeniem tapicerki :p

Ja mam znowu problem z Tymkiem: nic jeść nie chce :-( oczywiście pomijając ciastka i słodycze, których ode mnie nie dostaje. Jak ma siąść do posiłku, to jest od razu tekst: brzuszek mnie boli. Dramat!

Aa i wczoraj z szwagierką zaczęłam biegać :-) niby pierwsze 3 km, ale pół przemaszerowane. Masakra jakaś :p dzisiaj jak będzie pogoda to znowu biegańsko wieczorem.

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem i ja.
Ironia ładnie stół wyglądał, kanapeczki rządzą. Benek jakiś taki wyrośnięty na zdjeciu mi się wydał. Nie wyciągnął się w górę czasem ostatnio?
Pokaż ten domek jeszcze w miarę możliwości. Tego typu prezenty są najfajniejsze, co?
asinka słyszałam/czytałam kiedyś, że podstawowym błędem zaczynających biegać jest katorżnicza droga na starcie - wtedy siadają im mięśnie, źle się oddycha i w rezultacie zapał do biegania stygnie. Może za wiele na dzień dobry sobie narzuciłyscie? Popieram aktywność, w każdym razie:tak:Mnie ostatnio do niczego nikt by nie zmusił - snuję się niczym zombiak, serio.

Dziś Leo zaczął serię naświetlań na oczy, wchodzi sie do gab.na minutkę, pani świeci w oko, kwadrans przerwy i powtórka jeszcze dwa razy. Po pierwszym razie sprawdzian -test czytanie z tablicy. Przez dwa tyg.tak będziemy chodzić z nim.

Sam weekend nerwowy (do przeprowadzki raczej się innych nie spodziewam), do tego wymiana zdań z teściem nt.mojego zachowania względem nich (bo wg nich nic się nie stało i nie ma powodu by się obruszać). Szkoda gadać.

A teraz upiekłam pierwszy raz w życiu muffinki - z przepisu Lidla - wyglądają fajnie, mam nadzieję że i w smaku nie zawiodą. Jeśli będą smaczne to zrobię takich 30 kilka na pożegnanie Ninki w p-lu. Dziś byłam u dyrki z rezygnacją z placowki i się przy niej rozkleiłam:/ musialam wzbudzać litość bo mnie przytuliła (ach te emocje) życząc powodzenia. Potem rozkleiłam się w piekarni - no co, jak ryczeć, to na calego (prawie codziennie się z tą babeczką widuję i gadamy), a wychodząc z tejże piekarni spotkałam koleżankę z osiedla, przy której oczywiście również nie powstrzymałam łez gdy spytała jak nam idzie przeprowadzka:sorry2:ktoś przebije "płączkę dnia"? może choć Ty, Doggi, wszak Tyś w stanie blogosławionym i masz prawo sobie poryczeć bez większego powodu;-)

Do góry