lil_maja
Fanka BB :)
Blusia - mój facet to prawdziwa oaza spokoju - on by się na pewno tak nie wyrywał z tym testowaniem. W sumie jego spokojny charakter ratuje nasz dom przed totalnym chaosem - taki ze mnie pędziwiatr 
Julisia witaj i gratuluję! Na razie wyluzowałam z tym testowaniem - na szczęście nie miałam problemów z pierwszą ciążą, więc nie panikuję. Co ma być to będzie. Za pierwszym razem od razu zaszłam w ciąże, teraz też by tak było gdyby się potwierdziło - dzięki temu, że nie mam bagażu przykrych doświadczeń to jakoś potrafię zostać spokojna (od dziś - bo wcześniej to mnie te testy z równowagi wyprowadziły, dlatego te testy, które kupiłam wczoraj wyniosłam z domu).
Ssabrina - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze tym razem!!!!!
Marta24 - to prawda, że czerwiec to ruchliwy miesiąc - sama jestem w czerwcu urodzona i byłoby super, gdybym na urodziny sprawiła sobie drugą dzidzię ))
))
I mam pytanko do do Blusi i Ssabriny - bo Wy podobnie do mnie wskoczyłyście do czerwcówek jeszcze przed testowaniem. Macie jakieś przeczucia, że jesteście w ciąży? Czy jak to u Was jest? Bo ja przeczucie miałam jeszcze przed testowaniem i jeszcze przed dniem spodziewanej @. Nie umiem tego wyjaśnić - ale czułam, że w brzuchu mi się coś dzieje - i cały czas mam takie przeczucie. Może trochę na wyrost to napiszę, ale ja na tę chwilę WIEM, ŻE JESTEM W CIĄŻY. Tylko mnie te testy totalnie z równowagi wytrąciły...Mam wrażenie, że moja intuicja i jakieś tam skromne ciążowe doświadczenie są mądrzejsze od testów. I jeszcze się śmieję, że testy kupiłam w promocji i pewnie dlatego nie wyszły
Jak już tyle napisałam to będą jaja jak jednak się okaże, że @... Ale jeśli się tak stanie to znaczy, że mam ciążę urojoną, bo dziś mnie zemdliło po śniadaniu
 Ale jeśli się tak stanie to znaczy, że mam ciążę urojoną, bo dziś mnie zemdliło po śniadaniu  )
)

Julisia witaj i gratuluję! Na razie wyluzowałam z tym testowaniem - na szczęście nie miałam problemów z pierwszą ciążą, więc nie panikuję. Co ma być to będzie. Za pierwszym razem od razu zaszłam w ciąże, teraz też by tak było gdyby się potwierdziło - dzięki temu, że nie mam bagażu przykrych doświadczeń to jakoś potrafię zostać spokojna (od dziś - bo wcześniej to mnie te testy z równowagi wyprowadziły, dlatego te testy, które kupiłam wczoraj wyniosłam z domu).
Ssabrina - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze tym razem!!!!!
Marta24 - to prawda, że czerwiec to ruchliwy miesiąc - sama jestem w czerwcu urodzona i byłoby super, gdybym na urodziny sprawiła sobie drugą dzidzię
I mam pytanko do do Blusi i Ssabriny - bo Wy podobnie do mnie wskoczyłyście do czerwcówek jeszcze przed testowaniem. Macie jakieś przeczucia, że jesteście w ciąży? Czy jak to u Was jest? Bo ja przeczucie miałam jeszcze przed testowaniem i jeszcze przed dniem spodziewanej @. Nie umiem tego wyjaśnić - ale czułam, że w brzuchu mi się coś dzieje - i cały czas mam takie przeczucie. Może trochę na wyrost to napiszę, ale ja na tę chwilę WIEM, ŻE JESTEM W CIĄŻY. Tylko mnie te testy totalnie z równowagi wytrąciły...Mam wrażenie, że moja intuicja i jakieś tam skromne ciążowe doświadczenie są mądrzejsze od testów. I jeszcze się śmieję, że testy kupiłam w promocji i pewnie dlatego nie wyszły
Jak już tyle napisałam to będą jaja jak jednak się okaże, że @...

Lekarz oczywiscie odmowil skierowania na betke z takich powodow ze jeszcze nie robilam testu ciazowego no i ze jestem przed @ wiec to badanie jak dla niego nie jest wskazane zeby robic na razie wystarczy zrobic test ciazowy i tyle
 Lekarz oczywiscie odmowil skierowania na betke z takich powodow ze jeszcze nie robilam testu ciazowego no i ze jestem przed @ wiec to badanie jak dla niego nie jest wskazane zeby robic na razie wystarczy zrobic test ciazowy i tyle  i to jest ciekawe bo ja jak przez tydzien plamilam i krwawilam ostatnim razem to jakos nie zrobili mi tego badania i oczywiscie sie go o to zapytalam a on moze juz bylo za pozno wiec szkoda bylo czasu na to badanie
 i to jest ciekawe bo ja jak przez tydzien plamilam i krwawilam ostatnim razem to jakos nie zrobili mi tego badania i oczywiscie sie go o to zapytalam a on moze juz bylo za pozno wiec szkoda bylo czasu na to badanie  ehhh szkoda gadac i szkoda nerwow z tutejszymi lekarzami
 ehhh szkoda gadac i szkoda nerwow z tutejszymi lekarzami  

ale nie przejmuj się sobota coraz bliżej &&&&
 ale nie przejmuj się sobota coraz bliżej &&&& raz się śmieję a za chwilę ryk bo np nie ma się w co ubrać
 raz się śmieję a za chwilę ryk bo np nie ma się w co ubrać