Dzastina222
Czekam..
Zebra witaj..
Ja ostatnią @ miałam 13.09 wiec idziemy łeb w łeb:
Ja mam termin na 18-19 czerwiec
nie martw się na pewno będzie dobrze
Ja robiłam betę w 26 dc wyszła 31.7 a 4 dni później 313,3... i też się martwiłam żeby prawidłowo przyrosła...a jak szłam odebrać wynik to mi się ręce trząsły jakbym na egzamin z prawka szła... brrrr ale jak zobaczyłam wynik to mnie puściło i się poryczałam... aż panie pielęgniarki dziwnie na mnie patrzyły
Oczywiście daj znać jaki wynik
trzymam kciuki
Ja ostatnią @ miałam 13.09 wiec idziemy łeb w łeb:
Ja mam termin na 18-19 czerwiec
Ja robiłam betę w 26 dc wyszła 31.7 a 4 dni później 313,3... i też się martwiłam żeby prawidłowo przyrosła...a jak szłam odebrać wynik to mi się ręce trząsły jakbym na egzamin z prawka szła... brrrr ale jak zobaczyłam wynik to mnie puściło i się poryczałam... aż panie pielęgniarki dziwnie na mnie patrzyły
Oczywiście daj znać jaki wynik
obkurczają mi się dziąsła,staram się jak mogę,szczotkuję itp,a to niewiele pomaga.W ciąży niewiele można z tym zrobić,i mam świadomość,że wizyta konsultacyjna jest nieunikniona,i ustalony plan działania co dalej.Ale przeraziłą mnie informacja że bakterie mogą powodować przedwczesny poród!jestem załamana!!!!!!!!
polecę do periodontologa,ale teraz będę panicznie się bała,i tak się obawiam o zdrowie maluszka,w sobotę mam usg,i strasznie się stresuję
...