reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

cześć Dziewczyny!!!!
A ja coś dziś jakoś nie tak się czuję :-(. Nawet mi sie wstać nie chce po kanapkę do kuchni! A mam trochę rzeczy do załatwienia dziś w mieście....ale jeszcze muszę poleżeć!!!

reklama
melduje sie :D
ja dziś na raty spałam :) poszłam spać o 24 bo tata przyjechał i oglądaliśmy mecz :)
rano o 6 wstałam bo się już pakował i jedzie do wawy i teraz na dobre się obudziłam :)

nie ma mdłosci od 5 dni !! nie wymiotuje !! czasami mnie zemdli jak coś glupiego zjem ale jest super !! no i przelew od szefa przyszedł, ale sie nie odzywa - chyba focha pieprznał :]

musze sie przyznać :( zjadłam wczoraj frytki na tłuszczu robione - ale sama robiłam na świeżym oleju i byly ......pyszne !!!!!

Witajcie!
Co za obrzydliwa pogoda, a my wybieramy się na weekend do Zakopanego. Mąż ma tam jakś kurs z pracy i często mnie zabiera, bo zajęć to tam a dużo nie mają :) Ja miałam wstać już dawno temu, bo mam dziś ciężki dzień. Nie wiem jak się teraz ze wsztystkim wyrobię... Prosto z pracy jadę zagrać koncert i strasznie się tym stresuje bo to jakieś trudne jest do zagrania i nie zawsze wychodzi... a więc zabieram się za ćwiczenie a wam życzę miłego dnia:)

Paulinka, polecam się :happy2:

Tusenfryd, ja chcę wrócić na pół etatu, kiedy dziecko będzie miało roczek... Zobaczymy, jak się uda...

Aestima, Traschka, powodzenia!

Witajcie!
Co za obrzydliwa pogoda, a my wybieramy się na weekend do Zakopanego. Mąż ma tam jakś kurs z pracy i często mnie zabiera, bo zajęć to tam a dużo nie mają :) Ja miałam wstać już dawno temu, bo mam dziś ciężki dzień. Nie wiem jak się teraz ze wsztystkim wyrobię... Prosto z pracy jadę zagrać koncert i strasznie się tym stresuje bo to jakieś trudne jest do zagrania i nie zawsze wychodzi... a więc zabieram się za ćwiczenie a wam życzę miłego dnia:)
a jaki koncert traschka :) ALE ja ciekawska jestem :D

Witajcie!

Ale ja ci zazdroszczę!!!!! KOCHAM ZAKOPANE i najchętniej to bym się tam przeprowadziła i zamieszkała na stałe!!!! Ile ja bym dała aby tam pojechać!!! Ale niestety ze Szczecina to 740 km więc na razie mogę sobie tylko pomarzyć!!!!

IMG_3200.jpg

Ja też uwielbiam Zakopane,i może dlatego wNorwegi tak mi sie podoba.Tu płaskich terenow raczej nie ma,same gory(tu gdzie mieszkam to niski gorki).
To widok z mojego okna,jest pochmurno i nieciekawe zdjecie ale nie moge znalesc tych letnich zdjec i tego widoku.Sama tez mieszkam na gorze:-):-):-)Wiec widok mam z gorki na gorke:-D

reklama
Do góry