Witam się ze wszystkimi ciepło w ten chłodny dzionek.
Dzisiaj do pracy dojechałam później, bo w związku z przyspieszoną dzisiejszą wizytą musiałam na szybko zrobić morfologię i badanie moczu.
Co do liczenia miesięcy, to ja przyjęłam chyba najprostszą zasadę, skoro termin mam na 22/06 to każdego 22-ego wchodzę w kolejny miesiąc 
Zebra bardzo podoba mi się Twoja metoda liczenia (choć może mniej psychicznie korzystna :-) jak pisała
Aestima) ale za to jest prosta i nie trzeba zaglądać do żadnych ściąg
Kate wszystko będzie dobrze, a zaniki objawów nie są konkretnym wyznacznikiem. W końcu większość z nas czeka na ich ustąpienie. Wszystko będzie dobrze, głowa do góry! Ja też mam dzisiaj wizytę z usg genetycznym na 18:30 i skłamałabym jakbym powiedziała, że jestem spokojna ale się staram, bo co ma być to będzie. Staram się tylko ze swojej strony robić wszystko jak należy.
https://www.babyboom.pl/forum/members/tusenfryd18-77648.htmlTusenfryd posyłam Ci trochę ciepłych myśli i pozytywnej energii. Ja też jak przyszłam do pracy to odpaliłam kompa żeby zobaczyć, co u Was słychać i ja przeczytałam, co przydarzyło się
Ani poczułam jakby ktoś przywalił mi obuchem w łeb. Czytając takie wiadomości zatyka mnie i czuję, że nie mogę złapać oddechu. Tak bardzo mi żal i źle. Czuję złość, że w gruncie rzeczy jesteśmy bezsilni w obliczu takich zdarzeń i właściwie nie znamy sposobu by pomóc, ukoić ból czy choć trochę ulżyć osobie którą spotyka takie nieszczęście.