reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Witajcie:-)

.Ale ja chciała się odnieśc do tej podróży samolotem.Wyczytałam gdzieś na jakimś portalu medycznym(jak to znajde postaram sie wrzucić)że podróże samolotowe nie dobrze wprzywaja na wczesny płód.Może taka podróż spowodować ć deformacje a w konsekwencji poronienie.Nie zrozum mnie źle.Ja gdybym tego nie przeczytała,to prawdopodobnie o tą ciąże staralibyśmy sie w tym roku na wakcjach w Tunezji.Mialam na nich akurat dni płodne.Ale pod koniec wakacji dostałam tez potwornego kaszlu prawie mówić nie mogłam,myśle ze to przez klimatyzacje.I tak sobie myśle że cale szczescie ze zaczelam szperac w necie o podrozach i ciazy i wynalazlam taki artykuł.
:
masz rację ale są przypadki i przypadki,ja np.pierwszą ciążę poroniłam w 5 tyg,zaraz potem zaszłam w drugą i w 2 miesiącu poleciałam do Włoch,potem jeszcze całą noc jechaliśmy pociągiem,tam było b.gorąco,bardzo i nic się nie stało,a teraz mam Antośka,także to chyba zależy od ciąży-jak ma być silna to będzie i płód przeżyje

reklama
Misialina czy ten kręgosłup juz nie boli Cie od jakiegos czasu???Byłaś u lekarza???Nie możesz siedziec z takim bólem .

justynaka1 wiadomo,ale ja gdybym nie musiała nie podrożowałabym zbyt daleko w ciąży.I poradziłabym tak wszystkim.

Tusen, ale ja jestem zapisana do zwykłej przychodni akademickiej, nie wiem czy tam coś takiego jak wizyty domowe istnieje...

Masz rację Tusen, zadzwonię Tylko te Panie są takie niemiłe, juz nie raz się z nimi ścięłam i mam opór przed wykonaniem tego tel. Ale jak trzeba to trzeba:/

reklama
Do góry