reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Witam się również!
Doris....ja też wczoraj uderzyłam do H&Mu i obkupiłam się bo są mega przeceny...kupiłam sztruksy czarne przecenione ze 130 zł na 40 zł, piekną tuniczkę w panterkę ze 100 na 40 zł, i koszule biała ciążową....naprawdę warto więc kto może niech tam sie wybierze
A mnie czeka góra prania do sprzątania i jeszcze do wyprania...ale prasowac nie mam najmniejszego rozmiaru :)

reklama
WItajcie, ja dziś wyjątkowo wcześnie jak na mnie.Musiałam wstać żeby przygrzać siosztre krokiety w mikrofali na jej wigilię klasową. Uczy w szkole pod moim domem:)

Doris, Misialina - chyba dziś skoczę do tego h&m, wybieram się po prezenty. Przeceny rzeczywiście super! Mam nadzieję, że nie dostanę zapalenia płuc po wycieczce:)

Nadzieja, ja stosowałam podobne kuracje i one są swietne na zwykłe przeziębienie. Ale poważniejszej choroby już nimi nie wyleczysz niestety. Ja jestem zachwycona, biorę antybiotyk trzeci dzień i juz prawie nie kaszlę!!! Wreszcie...

Witam się również!
Doris....ja też wczoraj uderzyłam do H&Mu i obkupiłam się bo są mega przeceny...kupiłam sztruksy czarne przecenione ze 130 zł na 40 zł, piekną tuniczkę w panterkę ze 100 na 40 zł, i koszule biała ciążową....naprawdę warto więc kto może niech tam sie wybierze
A mnie czeka góra prania do sprzątania i jeszcze do wyprania...ale prasowac nie mam najmniejszego rozmiaru :)

Ja tez kupiłam sztruksy za 40 zł ale brązowe :-)

Witajcie

Dziś była w nocy tragednia,budziłam sie co chwila bo wszystko schodziło mi z zatok do gardła.To nawet lepsze od tego suchego kaszlu.
Wczoraj aplikowałam sobie bardzo dużo rzeczy.Oczywiście za Waszą radą.
Jajpierw w ruch poszedł w strone syropu z cebuli zalanego miodem.Na początku myślałam że go nie przełkne,a później mi posmakował.Wypiłam mnustwo herbaty z cytryna i miodem,napar z imbiru z miodem,a na koniec kanapki z czosnkiem.Nawet nie wiecie jak odemnie śmierdzi dzisiaj nim......fuj.
Ale pomogło ,dziś chociaż jeszcze wygladam tragicznie czuje sie lepiej i mówie lepiej.

Marta ja też się martwię o dziecko,choruje od niedzieli ale tak konkretnie.Jutro ide na usg to zapytam lekarza,jaki wpływ może mieć nasza choroba w drugim trymestrze na rozwój dziecka.Wyczytałam w necie że zdecydowanie lepsze są leki niż zaniedbanie.A już jesteśmy w drugim trymestrze wiec wiekszaśc ważnych narządów jest ukształtowana wiec jest lepiej.

Wy żyjecie już swiętami,a ja nic jeszcze nie zrobiłam w tym kierunku .Prezety mam ,ale sprzątanie ,pranie.Prze tą chorobę wszystko staneło w miejscu.
Całe szczeście że w tym roku świeta spedam poza domem.

dziewczyny - zdrówka życzę, kurujcie się skutecznie, coby w święta nosami nie pociągać;-) z napojów polecam taka herbatke ziołową: na wrzatek wrzucamy po sporej szczypcie tymianku, lukrecji, anyżu, cynamonu i imbiru - wspaniale gasi pragnienie, rozgrzewa, zalecana dla kobiet w ciąży:)

Życzę Wam już teraz udanych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, tym, co dojeżdżają - bezpiecznej drogi, pyszności na wigilijnym stole i w ogóle dużo spokoju, a w Nowym Roku samych dobrych wieści!

przed nami długa droga, bo do Gorzowa jedziemy, do rodziny; ale jedziemy nocą, to mam nadzieje, że me pierworodne uśnie i prześpi całą trasę!

Cześć dziewczynki :) 1001 lat mnie nie było ;-)

fajnie Wam - tym co sobie detektorki kupiły.. ja sobie nie kupię z powodów rożnistych, ale czasem czuję, ze chciałabym móc posłuchać... ni c- czekam ndo 30 na wizytę, to sobie posłuchamy serduszek :)

co do niani elektronicznej - to początkowo byłam przeciwna, a teraz to chetnie bym miała... ;-)

Tym czasem życzę wszystkim Bożego Narodzenia! :)

myślę, ze wpadnę dopiero po świetach - teraz zza dużo roboty.. a BB wciąga okrutnie...

a.. .no i zazdroszczę ruchów maluchów... ja też chcę...

larvunia to zależy ile tam wytrzymamy:) a tak serio: nie wiemy czy sylwestra spędzimy tam czy już tutaj; ale wiesz co, podaję Ci nr tel. na wszelki, może by się udało spiknąć:) 665 99 28 99;

reklama
Uh, ale się zmachałam ale prezenty kupione! Wystałam swoje w kolejkach ale przynajmniej ominęłam korki - mieszkam w centrum i wszędzie na nóżkach:) Zabieram się za pakowanie zanim M. wróci z pracy!

Do góry