reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Kurcze już większość z Was zna płeć a ja nawet mojej nie widziałam jeszcze w tym miesiącu. Wizyta w wigilie, mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze. Nie wiem dlaczego, ale zawsze czym bliżej wizyty tym się bardziej stresuje...

witam się wśród żywych-od obudzenia,czyli 8.20 miałam masakryczny ból głowy,który przeszedł dopiero jakąś godzinę temu.
no mówię wam myślałam,że umrę-musiałam wziąć 1\2 apapu,bo gin powiedział,że mogę,nie odważyłam sie wziąć całej i tak mam teraz wyrzuty sumienia,że mogłam zaszkodzić dziecku,ale jak wzięłam o 13,dopiero teraz mi przeszło,więc wyobraźcie sobie ten ból:wściekła/y:
jutro poczytam co się działo,mam nadzieję,że wszystko ok,pzdr

Och justynka - witaj w klubie, przeleżałam cały dzień, dobrze że mamusia wpadła po pracy wstawić zmywarke i psa zabrać na spacer, myślalam że umrę :(( a chciałam ambitnie oporządzić chatę i wstawić mieso na pieczeń ... i g... wyszło
Ale jutro MUSZE bo z gotowaniem jestem w lesie - wiem, że za wczesnie sie nie da zeby stare nie bylo, ale ja jeszcze NIC nie upichcilam buuuuuuuuuuu

Wow, Dorissss ale ci zazdroszczę .... drogie takie urządzonko? pierwsze słysze o czyms takim, chyba niedouczona jestem :-p

Gosia - kupiłam na allegro używane ale w kartoniku i wygląda jak nowe (nawet jeszcze na gwarancji) za 85 zł. Zupełnie nowe na allgero kosztuje 130 zł. Ale za ten mój spokój psychiczny i za to szczęście jak usłyszałam serduszko dałabym każde pieniadze.

Ja mam domek ładnie ogarnięty, choinka rozłożona, prezenty kupione i zapakowane. Jutro jadę do mamy uszka lepić i barszczyk gotować, potem jeszcze ciasto zrobię, a tutti-frutti do teściów to już przed samą wigilią. Jeszcze jutro rano na zakupy, tłumy w sklepach mnie przerażają... Jestem starsznie zmęczona. Zrobiłam łyka piwa od M. i zasypiam na stojąco:)

u nas chyba swieta pozamiatane:( moja niunia usnela i zaczela kaslac tak "hucząco" jak na zapalenie krtani wiec sie pewnie nigdzie nie ruszymy a do tego mileismy miec gosci, zreszta ja nie mam na nic sily, antybiotyk jeszcze za bardzo nie zaczal dzialac, dom nie do konca ograniety....dupaaaa noooo

Współczuję Wam tych bóli głowy. U mnie jeszcze nie ma choinki, ale pierniczki upieczone,prezenty kupione tylko nie spakowane- jutro wszystko zrobimy. Zosia się nie może doczekać ubierania choinki.

witam dziewczyny dopiero teraz
byłam u lekarza - mam zapalenie zatok i do tego przechodzone (od 2 tyg katar) dostałam oczywiście antybiotyk - Duomox i sinupret, no i osłonowo acidolak.
Powiedział mi, ze dobrze zrobiłam, że do niego przyszłam
Pytałam dwa razy czy to nie szkodliwe dla dziecka, a on na to, że jak tego nie wyleczę, to wtedy będą konsekwencje dla dzidzi. Niewyleczone choroby są okropne dla dziecka a lek działa na mnie łożysko go "nie dopuści" do dziecka.
trochę się uspokoiłam.
A tak w ogóle to głowa mnie boli, ze hej. Ale może w wigilię już będzie lepiej.

Jeśli chodzi o przygotowania do świąt, to dostaliśmy dwie miski ciasteczek jedną od mamy drugą od teściowej :-)
Wigilię i pierwszy dzień świąt u teściowej a drugi dzień u mamy, więc mam luzy :-). Jutro ostatnie sprzątanko, które zrobi m i święta:-):biggrin2::biggrin2:

kati bardzo dobrze ze poszlas:) widze ze masz brac sinupret a mnie nastraszyla z tym sinupredem, ale kupe dziewczyn wlasnie to bralo w ciazy wiec i ja chyba sobie bede brala- a ile bierzesz tych tabletek????

reklama
czesc
moj w koncu choinke wczoraj o 22.00 przytachal :-) Dzis ja ubieramy :tak:
Z mlodym wczoraj symboliczne prezenty robilismy - choinke wydzieranke przystrajana koralikami :tak: dla jednych dziadkow i dzis bedziemy druga wydzieranke robic dla drugich dziadkow ;-)
moj mlody nie bardzo z manualnymi sprawami, robi, cieszy sie, ale nie wychodzi mu i zaraz sie denerwuje... ale jestem cierpliwa... Nie poszedl po mamusi ;-)
Zaraz sniadanko zrobie, kakalko i drzemik z buleczka ;-) a chlopakom jajecznica :tak: Moj ma juz wolne az do 8go stycznia ale sie ciesze :-D:-D:-D:-D

Do góry