reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczynki
Ja wpadłam na chwilę Was podczytać...jak zwykle masę czytania miałam ;-)
Z wszystkimi chorymi jednoczę się w cierpieniu...też od kilku dni mnie coś łamie...na dzień dzisiejszy uporczywy katar!!Ehhh jak nie urok to......

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze i czekam na wieści ;-) &&&&&&&&

reklama
Sliva, Madzioolka nie martwcie się tym. Ja zawsze myślałam, że dzieki moim futrom mam świetną kondycję, a okazuje się, że aktualnie wchodzenie po schodach na drugie piętro też wywołuje u mnie zadyszkę ;)

Madzioolka nie przesadzałabym z tymi komplementami, ale bardzo mi miło:) Staram się zapewnić moim futom jak najwięcej ruchu, bo wiem że to kochają, choć moja sunia to trochę kanapowa odmiana mamuta i nie zawsze ma ochotę pracować ;)

Ufff przeczytałam wszystko z całego weekendu. Na szczęście byłyście litościwe i nie było aż tak dużo.

Madzioolka
- bidulko Ty, duuużo zdrówka życzę!

Misialinko - ale Ci zazdroszczę tego szaleństwa!

Zeberko - jak ustawić maksymalną ilość postów na stronie? Nie mogę znaleźć, a Ty jesteś taka obcykana:))))

Madzioolka, zdrowiej Kochana i pilnuj, żeby temperatura nie przekraczała 38 stopni, to niebezpieczne, także lepiej za wczasu łyknij paracetamol...

Justynka, kciuki za wizytę! Jak głowa? Lepiej?

Bez Zebry byśmy tu zginęły chyba... :-)
Dziękuję :)

Zebrra pewnie jestes już na badaniu ale kciuki mocno zaciskam. Daj koniecznie znać po powrocie jak tam z tym cukrem u Ciebie. Normalna wizytę u ginekologa też coś mi się kołacze, że dzisiaj? Jeśli nie pomieszałam to czekam na dobre informacje w sprawie nereczek Twojego Synusia! Nie wiem na którą masz wizytę ale bedę dzis regularnie tu zaglądać.
Bardzo dziękuję za kciuki! Cukrzyca obecna, a jakże! Wizytę normalną mam w czwartek, dzisiaj tylko ta glukoza i usg było. Zaraz wszystko opiszę na "wizytowym" ;)

Zeberko - jak ustawić maksymalną ilość postów na stronie? Nie mogę znaleźć, a Ty jesteś taka obcykana:))))
Na górze strony Operacje ---> Edytuj swój profil ---> Zaawansowane ustawienia (menu po lewej stronie) ---> jedziesz w dół i masz pozycję Ilość postów na stronę (tam wybierasz 40) ---> zjeżdzasz na sam dół i klikasz "zapisz zmiany"

Na górze strony Operacje ---> Edytuj swój profil ---> Zaawansowane ustawienia (menu po lewej stronie) ---> jedziesz w dół i masz pozycję Ilość postów na stronę (tam wybierasz 40) ---> zjeżdzasz na sam dół i klikasz "zapisz zmiany"

Wieeeelkie dzięki! Ale zmiana! Ja miałam ponad 700 stron w tym wątku, a teraz mam niecałe 200. Będzie łatwiej nadrabiać zaległości:)))

setana - cos mi sie nie otwiera zalacznik :(
boli mnie gardło i ciagle kaszle - macie jakis sposob na mokry kaszel? :(
Już poprawiam, mam nadzieję że teraz widać.
ścianki.jpg

reklama
Witajcie
mam do Was prośbę, dziewczyny doradźcie
mam sypialnię 2,80x4 m i chcę kupić meble z ikei seria malm w kolorze sosny i myślałam pomalować ściany: jedną długą na jaśniutki niebieski a pozostałe na kremowy/ecru i pociągnąć po nich wałkiem wzór w kolorze niebieskim (takim jak ściana) co Wy o tym sądzicie?

To 2,80 to chyba Ci sie coś pomyliło,rozumiem że miało być 12,80.
Mnie osobiście niebieski tak sobie.Raczej to zimny kolor.
Wejdz sobie na tą strone ipokombinuj z kolorami.Po lewej masz przykłady gotowych kolorów Top Trendy 2010
a po prawej masz koło kolorów tam masz już ogrom wyboru.Dobrze tez poczytać porady na tej samej stronie.
Ja wlaśnie jestem na etapie wybierania kolorów do pokoiku dzicka ,zastanawiam sie na d połączeniem żółci i kaffe lete.
Kolory wnętrz - najpiękniejsze kolory farb Dekoral

Ironia to wklejam Ci ściany, nie wszystkie :p ale ogólny pogląd będziesz miała:)
Zobacz załącznik 322910

Skoro już wziełam aparat do ręki to pokażę Wam co kupiłam dla mojej Iskierki . Jeszcze nie wiem na 100% jaka płeć ale dla mnie do unisex'y :p
Zobacz załącznik 322913

Kupiłam to samao nie tak dawno:-)I tez wsadziłam zdjecie na wątku zakupy.

Dzięki Dziewczyny ;-)
Niestety już mam gorączkę a to dopiero połowa dnia :-( aż boję się pomyśleć co będzie potem... Mówię mojemu T że czuję się beznadziejnie a on mi na to: "i tak wyglądasz"... no to już wiem że może być tylko gorzej, skoro wałsny mąż mnie tak podsumował...

:biggrin2:

Kuruj się moja droga,leż i wypoczywaj.

Do góry