..ja tez...muszę się w końcu wziąć do pracy idę włączyć pranie i ogarnąć domek :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
..ja tez...muszę się w końcu wziąć do pracy idę włączyć pranie i ogarnąć domek :-)

Ja też kocham słońce! Chyba nic innego nie byłoby w stanie poprawić mi nastrojuDzień dobry
Czy ja wspominałam kiedyś, jak bardzo kocham słońce?Uwielbiam!
Zebrra, dobrze przeczytać z rana pozytywne posty - cieszę się, że się uśmiechasz

bo muszę coś wymyślić, a nie mam najmniejszej ochoty...Angel nie zauważalnym wcześniej, ze ty z Pajęczna jesteś? gdzie dokładnie mieszkasz..bo ja też te okolice..Zeberko ja rownież trzymam kciuki aby jutro był lepsze dzień:-)
Traschka koleżanka widac poszła po rozum do głowy i postanowiła choć trochę oszczędzić Ci stresu.
A ja dziś znowu nie wyspana.W południe musiałam jechać do Częstochowy aby wyjaśnić sytuacje w mojej szkole. Sekretarka nie przepisała mi oceny z dziennika do indeksu i stwierdziła że mam nie zaliczony semestr. Przez co ja musiałam dzisiaj tłuc się busem(prawa jazdy niestety nie posiadam) ponad 50 km żeby to wyjaśnić.Na miejscu okazało się że to nie dopatrzenie i że nie potrzebnie przyjeżdżałam.No tak się tam wkurzyłamale już mi przeszło.
Hej z ranka...ja właśnie wcięłam dwie pajdy chleba z twarożkiem i z rzodkiewkami...mogłam bym go jeść kilogramami...a to jest dziwne bo nigdy wcześniej mi takie coś nie smakowało...pogoda jak zwykle super, co mnie dobrze nastraja...wczoraj się trochę przestraszyłam bo mi ciśnienie podskoczyło...ale to chyba po małej konfrontacji z mężem w sprawie jego wyjazdu...kurde dziewczyny jak mało trzeba żeby zaraz nasz organizm zaczął tak reagować