reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

u mnie mocz ogólny 4 zl, posiew 33 zł. Może zrób sam ogólny? ostatnio jak byłam w szpitalu mówili mi że bardzo rzadko wychodzi coś w posiewie jak ogólny jest ok...

U mnie też faza na lody- właśnie mężuś dostarczył pudło bakaliowych;)

reklama
Silva nie smutaj się, jutro będzie dobry dzień :)
Katamisz ja płaciłam za posiew 30 zł. (Kraków) badanie ogólne moczu 10 zł.
Zeberko życzę Ci dużo, dużo zdrówka, trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie !!

Wszystkim chorym brzuchatkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!

Dziewczyny, coś świetnego właśnie przeczytałam i muszę się z Wami podzielić;)
27. tydzień

MAMA
Czujesz się już naprawdę ciężka. Nic dziwnego, sama twoja macica ma wielkość dyni. Jeśli odnosisz wrażenie, że partner cię nie rozumie, kup mu to warzywo i poproś, by je potrzymał na brzuchu przez godzinę.

Ja kazałam mężusiowi wyobrazić sobie zrobienie zakupów i obiadu z taką dynią. Chyba dotarło do niego jak się ostatnio czuję;))

Dziewczyny, coś świetnego właśnie przeczytałam i muszę się z Wami podzielić;)
27. tydzień

MAMA
Czujesz się już naprawdę ciężka. Nic dziwnego, sama twoja macica ma wielkość dyni. Jeśli odnosisz wrażenie, że partner cię nie rozumie, kup mu to warzywo i poproś, by je potrzymał na brzuchu przez godzinę.

Ja kazałam mężusiowi wyobrazić sobie zrobienie zakupów i obiadu z taką dynią. Chyba dotarło do niego jak się ostatnio czuję;))

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aestima ale się uśmiałam jak przyjdzie z piwnicy to muszę mu to przeczytać

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej kochane :)
Zeberrka, cieszę się, że już w domku. I życzę duuużo zdróweczka dla Was!

Larvunia, w końcu dzidzia się ujawniła :) Gratuluję córeczki :)

Ja jakaś nie do życia jestem. Ciężko mi się oddycha, i jakby słabo robi. Chyba macica nie jest jeszcze na tyle wysoko, żeby powodować problemy z oddychaniem?

Aestima, ja też stanowczo za mało się ruszam, w pracy siedzę, w domu siedzę, zero kondycji :/ Stwierdziłam, że jak mrozy zelżeją to zaczniemy spacerki uskuteczniać :)

witam sie z rana....alez mroz brrrrrrr
blusia ja tez jakos wybitnie sie nie ruszam i tez czekam na ocieplenie to zaczne z mala spacerowac do przedszkola
zeberko nawet nie wiem co powiedziec, jak to mozlwie zeby az tyle pecha na was spadlo, i tak mi przykro z tym uchem i wcale ci sie nie dziwie ze masz dosc wszystkiego:(
co do bolesci o ktorych mowa byla wczoraj, mi tak cos w dupsko wlazlo ze wczoraj nie moglam wstac z lozka, nie wiem czy to rwa kulszowa czy jakie inne cholerstwo, jutro ide do internisty to sie spytam i na kroczu tez sie ciezko mi robi, ja wczoraj moj K zobaczyl jak wstake z lozka to spytal sie co ja robie....a ja tylko probowalam wstac hehehe no i pozniej zaczaal sie przymilac a ja ze ...przeciez ja nawet tylkiem ruszyc nie moge, na to on...przeciez wcale nie musisz hehehhehehe:-D

reklama
hej dziewczynki:)

Właśnie dostałam maila od koleżanki która bada lęki kobiet w ciąży. Może któraś z Was ma ochotę wypełnić ankietkę? Jak tak to podajcie mi maila a ja jej przekażę i Wam prześle te kwestionariusze:)) Ankietka jest krótka (ja uporałam się w 5 min)

a tak w ogóle- dzień dobry:))

Do góry