reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witajcie brzuchatki
ja miałam zakręcony dzis dzień, rano na glukozie - masakra do pół kubka mi smakowało a drugie pół mnie już mdliło, przeżyłam ale chciało mi sie wymiotować...:szok:
acha i rano miałam 119 !!! aż sie przestraszyłam a po glukozie 117 :-)
potem do pracy z chorobowym i mnóstwo spraw do zajrzenia, a potem na zakupy, w 5,10,15 mają dużo przecen jeszcze i naprawdę niziutkie ceny :-) pochwale sie jutro bo kupiłam też dziewczyńskie (idziemy odwiedzić małą Lenkę od mojego kuzyna :biggrin2:
a potem musiałam odpocząć... a teraz idę poczytać co pisałyście :biggrin2:

Ivona witaj, gdzie mieszkasz, z ktorej strony Krakowa bo ja tez prawi pod krakowem w trzebini, moze sie okazac ze jestesmy sąsiadkami

Ja mieszkam z Słomnikach więc troszkę z drugiej strony ale w sklepach w Kakowie pewnie kiedyś możemy się minąć :-)

Jak tak podczytalam sasiednie miesiace to sie przestraszylam ze u niektorych wszystko sie tak szybko zaczyna brrr ja niby cesarka no ale jak by mi cokolwiek sie wczesniej skaplikowalo to bym nie wiedziala co robic.

Lepiej nie czytać i nie zamartwiać się na zapas bo to napewno nie wyjdzie na dobre ani Tobie ani dzidziusiowi. Co ma być to będzie a napewno będzie dobrze!

Ja też już zjadłam makaron z jagodami zmiksowanymi w połowie z kefirem i w połowie ze śmietanką, od razu humor się poprawia :-)

Aestima mnie też mozesz przesłać tą ankietę a twoją ankietę to teście meczą już 2 dni, muszę ich pogonic :biggrin2:

aaga wózeczek super :biggrin2:

Misialina ja pojechałam do przychodni zmierzyli mi cukier, potem do domku tam wypiłam glukozę i po 2 godz tata mnie tam znów zawiózł, mozesz też tak zrobić

Zeberko odczaruje cie ktos w końcu z tymi chorobami? życzę aby się wszystko "w końcu" skończyło pozytywnie :biggrin2:
A z tą twoją znajomą - szkoda słów, ja bym postąpiła podobnie też bym kupiła inny wózek. A jej powiedziała, ze jak zepsuty to ty nie chcesz bo takim twoje dziecko jeździć nie bedzie! A niech jej w pięty pójdzie!

Agatko dużo zdrówka, to u ciebie pewnie codzienność ale mnie ta kroplówka też aż zmroziła...

Silva lepszego humorku życzę

Ivona
witaj

A wiecie że mi sie ostatnio śniło, ze torby do szpitala zapomniałam i mnie przyjąć nie chcieli...

Acha przyszła paczka z moim rogalem :biggrin2: moze sie lepiej wyśpię dziś :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Witajcie wieczorkiem :-)
Ale się tutaj ruch zrobiła. Ja miałam dziś pracowity dzień niesamowicie. Rano do okulisty(okulistki- wkurzyla mnie niesamowicie ale o tym na innym wątku),potem zakupy, bylam u tesciowej pomóc jej w paru rzeczach, załatwiłam sprawy bankowe - zaległe. I dopiero mogłam zjechać do domu. Jestem padnięta, więc zaraz prysznic i do łóżeczka.
kati daj znać jutro jak się śpi z tym rogalem, zastanawiam się nad kupnem, bo ostatnio mam problemy z kręgosłupem i nawet w nocy mnie boli.
ivona witaj :-)

Ivona83 witamy kolejną czerwcóweczkę i mamę córeczki :)

Ja umieram z bólu!!Nie mogę normalnie funkcjonować.Jestem załamana:-(Kręgosłup boli przy każdym ruchu.Powiedzcie czy jest coś co mogłoby mi przynieść ulgę???????????????
Najbardziej stresuje mnie to ,że w miejscu gdzie odczuwam ten ból(lędzwie) jest spuchnięta gula.Już nie daję rady i nie wiem co z tym zrobić.

reklama
Do góry