reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Ja na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia idę w przyszły czwartek, ciekawe co powiedzą bo jest to szkoła rodzenia przy szpitalu w którym chce rodzić.
Zebrra trzymaj się cieplo bo napewo wszystko się ułoży!

To dziewczynki życzę miłego wieczorka i spanka!

Do jutra!

reklama
łooo nie wierze nadrobiłam ! :D

zeberko - wracaj kochana do zdrowia i niech ten pech was juz opusci ! zdrowia dla meza !
agatkaT - zaraz ci moj maz mejla wysle :-)
cinammon - współczuje, też nie wyobrażam sobie żeby babcia uderzyła moje dziecko - zabiłabym... ciezka sprawa z tym mieszkaniem...eh niby dorosli ludzie za zachowuja sie okropnie :( niech maz szybko wraca i moze uda sie jakos wyrwac..trzymam za to kciuki..

a ja bylam dzis na glukozie 75 lajcik ;) jak cukier puder w wodzie ;) ale najgorsze jest jak sie tym odbija po wypiciu :) ledwo ale mieszcze sie w normie.

Boszsz, Dziewczyny, nie sposób nadrobić! Kiedy siedziałam całymi dniami na bb, wiedziałam, co u każdej z Was, a teraz nie jestem w stanie być na bieżąco. Przykro mi z tego powodu, zwłaszcza kiedy czytam, że u Was smutki...
Zeberrko, kciukasy trzymam za Ciebie i Twoją rodzinkę.
Cinamonku, za Ciebie też, zwłaszcza że znów zostałaś sama, to okropne, co się dzieję :/ Ściskam wirtualnie i mam nadzieję, że się wszystko ułoży... :*

Ja teraz dużo leżę, a nie ogarniam laptopa. Wzięłam się za pisanie - długopis i zeszyt towarzyszą mi, kiedy nie ma męża. Fajnie jest wrócić do czegoś, co się lubi. Wszystkim Wam życzę dużo uśmiechu, pomimo wszystko!

M. ogląda jakiś nudny mecz i strasznie krzyczy, aż się kot przestraszył. Nigdy nie rozumiałam tych zainteresowań:)

Zołza a co piszesz? Pochwalisz się nam? :)

dobrze, ze mój M. nie lubi meczy i sportu, tylko gimnastykę i jazdę na rowerze itp. ale czynnie a nie oglądać w tv
my słuchamy muzyki i grzejemy się a mały szaleje na całego aż mojemu M. ręka skacze :-)
ja już zmykam z bb
dobranoc brzuszki :biggrin2:

witam wieczornie, maz zasnal wiec moglam troche nadrobic. ale juz oczy mi sie zamykaja wiec napisze dluzszego posta rano. milych snow i spokojnej nocy:)

Dopiero Was doczytałam :-/
Dzisiaj powróciły "moje" seriale "Hotel" oraz "Szpilki na Giewoncie", więc siedzę i oglądam, ale też już jestem zmęczona...

Zebra - ciesze się, że z kolanem Olafa to nie tak poważna sprawa jak pierwotnie myślałaś!

reklama
Do góry