reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

juz wrocilam, jakos mi slabo, musze polezec, najchetniej bym pospala a tu tysiac obowiazkow......ale ze dzis mam tylko jedna lekcje to po poludniu najwyzej posprzatam. a synek szaleje na calego:)
zolza strasznie jestem ciekawa twojej opowiesci:)

reklama
oj biedna Ty zebrra jestes, ale dasz rade :tak: Oby Ci szybko czas zlecial pozytywnie!
Zoi nie mialam nigdy az tak silnych boli...
Silva, zolza smacznego ;-) Ja jajecznicy nie lubie :sorry: u mnie twarozek na chlebku + kakalko w kubeczku + paroweczka na cieplo wiedenska z lidla z ketchapem ;-)

Witam się z Wami kochane a tu ruch dzisiaj od rana jak na bazarze :-p
iza trzymam kciuki za Igora i jego krew!!Oby się udało:-)
zeberka trzymam kciuki za Ciebie i Twoje ucho i obyś za długo nie musiała siedzieć w poczekalni między "mocherami" bo takich jest zawsze najwięcej...:zawstydzona/y:
aaga wypoczywaj kochana!!
zolza mam nadzieję ,że jak już coś napiszesz to jeden egzemplarz nam podrzucisz ;-)

Wy tu znowu o śniadankach :-)Zaraz będzie temat obiadowy u niektórych pewnie...;-)
Ja dzisiaj jadłam chlebek razowy z szyneczką i keczupem i do tego kawka z mleczkiem...

cześć larvunia paróweczki wiedeńskie z lidla są pycha!!!Uwielbiam je!!

No miałam Ci napisać ,że z serem są paskudne ale w ostatniej chwili pomyślałam ,że takie może jesz i nie chciałam psuć apetytu :-D

jejć, pół godziny człowieka nie ma, a tu tyle postów...

dagamit - współczuję ucha, jak nie przejdzie w weekend, proponuję w poniedziałek lekarza!!! z uchem nie ma żartów (patrz Zebrra)!

dagamit popieram słowa silvy...Zdecydowanie jak tak boli to idz koniecznie do lekarza bo z uchem nie ma żartów.Albo idz do apteki i kup sobie tam są takie kropelki nie pamiętam nazwy(ale stosowałam u Igora mojego jak był maleńki przy zapaleniu uszka jak go strasznie bolało) i wypłukiwały mu z uszka wydzielinkę i odkażały.Napewno nie są grozne...także może warto iść i zapytać i doraznie zastosować zanim doczekasz się na wizytę do laryngologa.

Kurcze dziewcznyki zaczynamy dzisiaj z Gracją 27 tydzień!!
Jak te tygodnie lecą teraz...szok:szok:

Cześć dziewczynki!!!

Ja dziś dalej w wózkowej euforii, zaraz wkleję zdjęcia na wątku zakupowym. Gorzej z moją buzią - afty mi się porobiły i to w kilku miejscach. Macie na to jakieś skuteczne sposoby?Pomóżcie pls. Ja dziś jadę na Śląsk na weekend, więc do wtorku mnie nie będzie. Ale póki co jeszcze sobie pogadam z Wami:tak:

reklama
Czytam o Waszych jajecznicach i aż mi ślinka cieknie :) Ja siedzę w pracy więc bułka już zjedzona, a teraz kolej na pyszną sałatkę z pomidorka i mozareli :) No i kawusię....zbożową :)

Do góry