reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
dagamit - jasne że geranium :biggrin2: jakbyś mieszkała na śląsku bliżej mnie to bym ci małą roślinkę dała, bo moja mama ma zawsze dwie na zapas i rozdaje po znajomych
Bardzo dziękuję za miłe chęci :-D Gdyby z Tychów było bliżej, na pewno bym wpadła :-) Na razie nie pozostaje mi nic innego jak otaczać się wspaniałą wonią czosnku :-D

Hej brzuszki! pół nocy nie spałam . O 8 rano byłam na zakupach bo nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Teraz już mi lepiej .Kupiłam sobie nasionka i będę zaraz zakładać ziołowy ogródek.
Teścia dziś pogotowie zabrało.
Ide po JABŁKO

Madzioolka zegarek to fajna pamiątka...w końcu okrągła rocznica. Zależy jaki rodzaj prezentu chcecie. Bo są też tzw. praktyczne: coś co mojej Mamie się bardzo podobało: takie urządzenie do pieczenia chleba-kosztuje to niestety koło 300 zł, ale bardzo fajny sprzęt:wrzuca się do niego tylko wszystkie składniki, podłącza do prądu i czeka...chlebuś pycha :)

hmm Madzioolka może ja okaże się teraz przesądna - ale zegarka na urodziny podobno sie nie daje w prezencie..podobno odmierza czas zycia...krótki zazwyczaj...inne okazje owszem, ale nie urodziny...

Madziolka, zegarek to dobry pomysł o ile mama żadnego nie ma i jeśli lubi nosić coś na ręku, bo różnie to bywa...:) Miłym akcentem będzie wygrawerowana dedykacja:)

Zołza zdradź chociaż jaki to będzie gatunek literacki.

Bardziej Szwaja niż King - jakoś tak zawsze mi wychodziło obyczajowo z lekką nutką komedii ;-) O ile wychodziło ;-)

Dziękuję pięknie wszystkim za doping i kciuki - przydadzą się, bo z weną różnie bywa. Dziś np. jeszcze nie pisałam, ale porobiłam parę rzeczy w domku, a przed chwilą wróciłam ze spaceru z psem - łaziłyśmy 40 minut - jest ślicznie! Słonko grzeje, wiatru nie ma, idealna pogoda na spacer! Polecam :-)

Teraz pora na przegryzkę, a potem robię kopytka :-)

Mam do Was prośbę - proszę o podpowiedź co można kupić mamie z okazji 50 urodzin??
Myśleliśmy z mężem o jakimś ładnym zegarku z grawerem w środku, ale nie wiem czy to dobry pomysł... Jak myślicie???

Uważam, że z zegarkiem fajny pomysł. A my jesteśmy zwolennikami prezentów prostych, niedrogich, ale z pomysłem. W tym roku na urodziny mama dostała poszewkę na poduszkę z nadrukiem. Nadrukiem była grafika zrobiona przez mojego męża, a na niej moja mama jako słoneczko i trzy chmurki, a na nich zdjęcia moje i dwóch moich sióstr - zdjęcia z okresu kilkumiesięcznego ;-) Mama cieszyła się, jak dziecko :-)

zołza a to ja chętnie przeczytam, bo właśnie jestem w połowie statecznej i postrzelonej Szwai. Idealne na ciążę, lekkie na wieczór:)

mysia dla mnie to taki sam przesąd jak to, żeby nie kupować wyprawki przed urodzeniem dziecka. Kompletnie nie wierzę w takie rzeczy, sama dostałam zegarek na 18 urodziny i ciągle żyję... :)

reklama
Do góry