reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja już tylko spagetti dziś zdążę zrobic. Pomidorówkę w ciąży uwielbiam a tak poza tym to nie jadam

a ja nie mam co jeść i gotować mi się nie chce :-(

miało być jajo, ale się skończyły ... zrobię sobie dzień dziecka i bułeczkę na obiad ;-)

chyba, że ktoś się zlituje i coś mi podeśle :-):-):-)

A ja własnie wcinam ryż zapieczony z jabłuszkami, jogurtem naturalnym i kakaem. Lata tego nie jadłam. Coś ostatnio mnie nachodzą smaki z dzieciństwa;))
a za 3 godziny... wizyta- zobaczę swojego Szkrabka kochanego:)

ja się zdecydowałam na ogórkową, ale nie wiem co na drugie...
...może naleśniki na słodko, hmmm mam mrożone truskawki i jagody jeszcze... ale co z tego wymyślić macie jakiś pomysł?

A ja własnie wcinam ryż zapieczony z jabłuszkami, jogurtem naturalnym i kakaem. Lata tego nie jadłam. Coś ostatnio mnie nachodzą smaki z dzieciństwa;))
a za 3 godziny... wizyta- zobaczę swojego Szkrabka kochanego:)

Trzymam kciuki za wizytę!!!
Ja mam dopiero 4 marca usg połówkowe i już nie moge się doczekać!Może wreszcie poznam płeć?

ja się zdecydowałam na ogórkową, ale nie wiem co na drugie...
...może naleśniki na słodko, hmmm mam mrożone truskawki i jagody jeszcze... ale co z tego wymyślić macie jakiś pomysł?

ja ostatnio też szalałam za jagodami. Robiłam naleśniki 3 razy w tygodniu do tego jagody ze słoiczka i śmietanka.Ale już mi przeszło

reklama
Melduję, że przeczytałam, ale już zapomniałam, co chciałam odpisać której, chyba od jutra zacznę na kartce notować ;)

Na śniadanko były paróweczki z ketchupem i chlebuś z masełkiem, do tego kaw z dużą ilością mleka. Na obiad robię barszcz czerwony, muszę tę moją hemoglobinę podbić :)

Wczoraj troszkę mnie oko zabolało, jak wycierałam twarz po myciu, a dzisiaj rano pojawiła się malutka kulka. Nie boli, ale rośnie. Podejrzewam, że odezwała się moja stara gradówka. Nie wiem teraz co z tym zrobić, czy iść do lekarza, czy tylko domowymi sposobami leczyć. Nawet gdybym chciała, to nawet nie wiem, gdzie tu okulisty szukać :szok:

Do góry